MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bugun Bir Gazetede Okudum Gercekten Üzüldüm Aslında Turkiyede Okuyan Ermeni Ogrenciler ile Turk Ogrenciler Sınıf Icerisinde " siz " , " biz " diyerek ikiye bölünüyormuş ve birkaç örnek ; Ermeni çocuklara atalarının ne kadar hain olduğu öğretiliyor! Annem kasaba gittiği zaman "Nasılsınız madam" diyorlar, buna çok sinirleniyor. İsimlerimizi doğru söyleyemiyorlar. Babamın adını hep Haçer değil de Hacer diye okuyorlar." (Natali; 15) Sınıfın içinde öğretmenimin 'siz' diye bizi, yani ermeni öğrencileri ayırması hiç hoşuma gitmiyor. 'Sizde bunlar bizde bunlar' diyor hep. Garip bir kıyaslama var. Bize ulus olma bilincini aşılamakla görevli insanlardan bunları duymak beni rahatsız ediyor. (Araş; 18) Gercekten Uzucu Aslında ...[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " [Bu mesaj eraygnr tarafından 30 Mayıs 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 üzücü tabii ki ama ermenilerin bizlere yaptığı daha üzücü. Ama türkiyede bulunan ermenilerin bir suçu yok bunda. Okuyan ermeniler türk vatandaşı ise siz biz diye ayırmamak lazım. bahsedilen türklerde cahillikleri yüzünden davranıyorlardır böyle muhtemelen...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 neden gelmedı bı zmn lar basındakı adamlar yuzunden şimdi bu topraklar uzerınde artık azınlık olarak bile kalmadılar bizde nbırıler we bızden bırısı olmalarına ragmen (ya warmı boyle bısı adam ermenı ve bızım marşımızı göğsünü kabartarak söylüyo nasıl bir onurdur bızım halkımız ıcın..) böyle dawranmak bır mıllet ayıbıdır...[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: bahsedilen türklerde cahillikleri yüzünden davranıyorlardır böyle muhtemelen... ne yani koskoca univ. de ogretim gorevlisi cahilliginden mi yapıyor ?[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 neresi üzücü değil yahu, hani kasabı fln bi nebze anlarım, da eğitimciyim diye geçinen bi kişinin böyle bi şey yapması çok ama çok yanlış, onun o cocuklara demokrasi, eşitlik gibi kavramları aşılaması gerekir, ayrımcılıkta bulunması değil[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Amerika da zenci ile beyaz ların arasında olan tipik olaylardır bunlar. DÜnyada her yerde var..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ayrımcılığın her türlüsünü kınıyorum satranç tahtasında şah olmaktansa tavlanın arka yüzünde dama taşı olmayı tercih etmeliyiz.[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: eraygnr, 30 Mayıs 2005 22:18 tarihinde demiş ki: ne yani koskoca univ. de ogretim gorevlisi cahilliginden mi yapıyor ? tabii kide. adam cahil işte dünya görüşünü ilertememiş. bazı şeyleri kafasında yerleştirememiş ki böyle davranıyor. Bilgi cahili olmasa bile düşünce cahili.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hangi üni be? hangi gazetede okudun haberi onu da yazsaydın. ha bi de şöyle bişi var, bu arkadaşlar böyle bir "ayrımcılığa" maruz kalıyorlarsa, gerçekten haklarını arayabilirler. ağır bir suç çünkü halkı böyle bölmeye çalışmak ve galeyana getirmek. fakat bana haber biraz "fason" gibi gözüktü. "türkler bize kaka demek!, türkler bizi sevmemek" bir aralar da çingene kesimi gaza getirmeye çalışıyorlardı medya, halbuki sanki çingenelere bişi yapan var türkiyede, büyük ihtimalle çingeneler diğer ülkelere göre en rahat türkiyede yaşıyorlardır. ha netekim tutmadı zaten adamlar da gaza maza gelmediler, hala çalıp oynuyorlar lol.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 toplumların hareketleri bireylere mal edilmemeli. sonuçta o insanlar da bu ülkenin vatandaşları. onlara t.c. bilinci öğretilmeli, kin ve nefret değil.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dünya düzelmiycek arkadaşım[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bızım memleketımızde bizim kanımızdan bir türk ewladı olan bır öğretmen ; ne demişlerdi ATAM IZINDEYİZ ... böyle mi ataturkun yolundan dewam edıyosunuz ya adam sawastıgı adamın bayragını bile yerden kaldırıyo bu kadar karşısındakı adama dunyaya saygılı bir insanın önderliğindeki bir vatan .. bi şimdiki hale bakın bi o zamandakı hale bakın .. bu göze batan milyonlarca şeyden sadece bi tanesi...[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şöyle bir laf vardır. istisnalar kaideyi bozmaz.bu ülkeye hizmet etmeyip, aksine bi de arkadan vurmuş insanlarında gelip bu ülkede milliyetçilik propagandası yapmaya da hakkı yoktur.[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Alagar, 30 Mayıs 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Amerika da zenci ile beyaz ların arasında olan tipik olaylardır bunlar. DÜnyada her yerde var.. amerikada öyle bişey kalmadı artık, sen git bi zenciye nigger de zenciler deil beyazlar bile dalar adama.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 "Soykırım" tartışmalarının her sene yeniden alevlenmesine isyan ederek pankart açan Armanlı Ailesi'nin büyük oğlu Leon Armanlı, "Bizim vatanımız Türkiye. En ülkücü, milliyetçi insandan farkımız yok. Askerlik yapıyoruz, vergi veriyoruz. Bayramlarda, milli maçlarda arabalarımızı Türk bayraklarıyla donatıyoruz" diyor[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 var abi var hala zencilere 3.sınıf insan muamelesi yapılıyor. Belki eskisi kadar göstere göstere yapmıyorlar ama halen devam ediyor.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Siz biz denmesi beni rahatsız etmedi. Çünkü konu etnik kimliğiyle alakalı ve o noktada siz biz diye ayırabilir. Etnik kimlikden bahsedince, ha ermeniler demiş ha siz biz demiş farketmez..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Shaggy - Boombastic | arşiv** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: BOccOB, 30 Mayıs 2005 22:15 tarihinde demiş ki: bana üzücü gelmedi... neden uzucu gelmedi abi anlamadım ben! bunu uzucu bulmamak insanlık dısı bisi bence... sen kendini hc onun yerine koyup dusunmemissin bence! sni gnderelim ermenistana orda sana bi gsel "siz" muhabbeti yapsınlar o zman anlarsın sen anca bu durumu![signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben o adamı alnında öperim. Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan herkes Türk'tür. benim lafımda burda sadece ermenilere değildi. dışarıdan öten ve ülke içinde bölücülük yapmaya çalışan herkeseydi. sürç-i lisan ettiysek affola...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 orda t.c vatandaşına diyorsun ama. siz türk vatandaşı değilsiniz ermenisiniz deniliyor aslında. siz türk değilsiniz ermenisiniz deseler senin dediğin doğru.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: sanerixx, 30 Mayıs 2005 22:21 tarihinde demiş ki: hangi üni be? hangi gazetede okudun haberi onu da yazsaydın. ha bi de şöyle bişi var, bu arkadaşlar böyle bir "ayrımcılığa" maruz kalıyorlarsa, gerçekten haklarını arayabilirler. ağır bir suç çünkü halkı böyle bölmeye çalışmak ve galeyana getirmek. fakat bana haber biraz "fason" gibi gözüktü. "türkler bize kaka demek!, türkler bizi sevmemek" bir aralar da çingene kesimi gaza getirmeye çalışıyorlardı medya, halbuki sanki çingenelere bişi yapan var türkiyede, büyük ihtimalle çingeneler diğer ülkelere göre en rahat türkiyede yaşıyorlardır. ha netekim tutmadı zaten adamlar da gaza maza gelmediler, hala çalıp oynuyorlar lol. http://www.vatanim.com.tr/cat/haber_detay.asp?Newsid=54376&Categoryid=4&wid=119&aranan=ermeni http://www.vatanim.com.tr/cat/haber_detay.asp?Newsid=54375&Categoryid=4&wid=119&aranan=ermeni[signature][hline]5 ' i 1 Yerde Olimpiyat Stadında " Ben Galatasaray'ı Annemin Beni Sevdigi Kadar Cok Seviyorum. Alayına Isyan Olumune Gs " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: nedanko, 30 Mayıs 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Siz biz denmesi beni rahatsız etmedi. Çünkü konu etnik kimliğiyle alakalı ve o noktada siz biz diye ayırabilir. Etnik kimlikden bahsedince, ha ermeniler demiş ha siz biz demiş farketmez.. sen türkiye cumhuriyetinde, türk kimliği ile yaşayan birine "etnik hede hödönüzde zattiriklik saptanmıştır, zattirik soyunda gelmeler!!" dersen, bu ırkçılık olur, onun da farkındasındır umarım. ha o adamlar "türk kimliği" taşıyıp da buna göre davranmıyorlarsa o ayrı.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 arkadan vurdular falan diyosunuzda. bu olay sadece ermenilere yapılmıyorki, müslüman harici her mezhep din farketmez çoğu yerde bu var.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi valla bizim milli güvenlikçinin dediine göre bazı ermeni tipler böle örgüt gibi işte neyse insanları katlediyomuş bu yüzden halk ermenilere düşman olup onları öldürmesin diye yollamışlar ülkeden. 200.000 ermeni ölmüş ama ermenistan 1.000.000 diyomuş çünkü türkiye o kadar para bulamıcak her ölen ermeni icin para ödicek kadar, ermenistan da toprak isticekmiş türkiyeden. o zaman türkiye de dalacakmış ermenistana. tabi biz bu olayı tanırsak. doorumu bu? yani bence ayrım yapmak yannış tabi. nalaka yazdıysam bilmiyorum boşverin takmayın ehe.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Maedhros_Laorx, 30 Mayıs 2005 22:24 tarihinde demiş ki: said: Alagar, 30 Mayıs 2005 22:20 tarihinde demiş ki: Amerika da zenci ile beyaz ların arasında olan tipik olaylardır bunlar. DÜnyada her yerde var.. amerikada öyle bişey kalmadı artık, sen git bi zenciye nigger de zenciler deil beyazlar bile dalar adama. Kandirmislar seni, ben 6 senedir ABD'de yasiyorum, zencilere degil 2nci sinif, 5nci sinif insan muamelesi yapiliyor. daha bir-iki ay once polis zenci cocugu vurdu hem de New York'da, neymis 'dur' demis de durmamis... Birak yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar