SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaşlar bugun benim şanssızlıgım üzerimde makınamın power supply si yandı. ondan sonra ben e makınayı kaptım cafeye goturdum ordakı bı makınayla denedım bakalım powermı bozuk dıye neyse taktım power ozuk cıktı tahmınım gibi. sonra bilgisayarda cpu sorunu cıkmaya basladı su an cafeden giriyorum cpu nerdeyse en ufak bi harekette aşırı çalışıyo ? açılırken %100 oluyo bazen donuyo. ya da msn acıyorum cpu yıne coşuyo sag tıklıyorum moseyı %20 lere cıkıyo var mı anlıyanınız neden oldu böyle ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 powersuply ı değiştir de dene cpu yanmak üzere söliyim[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dynamick ya cpu derken ne yanmak üzere açıklarmısın bu yenı taktıım power mı yoksa ilemci mi ya da başka bişey ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 işlemci[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 peki neden bu yeni power suppyl mı yetersiz ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 işlemci sıcaklığını kontrol ettin mi ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 acaba bu power supply değişiriken biostaki işlemci ayarları sıfırlanmış olabilir mi? açılışta kaç mhz yazıyor işlemci için?[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 valla işlemci ayarları sıfırlansa ne olcak onu anlamadım valla çünkü benim işlemci celeron 1.7 amd falan deil yani overclock falan etmedım . işlemcinin kaçta çalıştıgına da baktım bilgisayrımdan sag tıklayıp özelliklerden baktım 1.7 gosterıyodu yani. bu arada sıcaklıgını kontrol de etım kapatıp sıcaklık fazla deıldı ? dynamick cpu yanıyop dedıı ıcın tırstım cıkardım valal sua n baska makına dayım diğer powerı soktum su an powersız kaldı makına :( yok mu anlayan daha ..[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sıcaklık çok yüksek değilse yanmaz zaten. programını yükleyip incele, 70-80 in üzerine çıkmıyorsa bi sorun olacağını sanmam. bir arkadaşın bilgisayarında vardı bazen (ne zamanlar olduğunu şimdi hatırlamıyorum) bios otomatik olarak işlemciyi anakartın desteklediği en düşük hızda çalıştırıyordu. misal işlemci 1.7 ama sakat bişi olma ihtimaline karşı 800 mhz de açılıyordu.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 *!cpu'nun %100 çalışmasıyla ps in alakasını çözmeye çalışır*[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 PSU yanınca bios son anda saçmalar ve işlemcinin voltaj değerleri tavan yapar yada birbirine girer, bundan bahsetmek istiyorlar sanırım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar