BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ok beklıyoz :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 15 dakkaya gelicek. upload edicek biyer bulamadım =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya nereye upload edicem ben bu toplam 2mb lık dosyayı... :([signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 http://www.freewebs.com/solonor/clean1.mp3 http://www.freewebs.com/solonor/clean1.mp3 buyrun efenim. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 olmuo :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 2-3 kere daha denesene bi zahmet abi.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Solonor, 30 Mayıs 2005 21:46 tarihinde demiş ki: to bid you farewell, daha 1 kez bile çalınmamış bir opeth parçasıdır. bilgilerinize... ;) to bid you farewell damnation turunda bol bol calinmis bir parca... bootlegi var ordan biliyorum[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 alla alla. ben nie görmedim. link rica etsem de indiriversem ya doggy? merak ettim. nası görmedim ben bunu ya? neyse.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Solonor clean ninde gayet iyiymiş bence yaklaşıyo yani mikael e :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ehhe teşekkürler. =) başka arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim.[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 linki copy edip adres çubuğuna yapıştırmak lazım. bu arada en sevdiğim vokalin clean vokali zaten.essence leak rulz bu arada :P eidt:özellikle aaaaa yaptığın yer süper zaten :) [signature][hline]Demon Of The Fall... [Bu mesaj Darestan tarafından 30 Mayıs 2005 23:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben server failure aliyorum dinlemek nasip olmadi hala.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ee şimdi çekilebiliyor mu?[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kayıt baya guzel olmuş tebrikler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sirnaber, 30 Mayıs 2005 13:45 tarihinde demiş ki: benzinci grubu buda bi bakiş acisi .=)) yuh yaniiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Solonor, 30 Mayıs 2005 21:35 tarihinde demiş ki: opeth e opet dienler oldukça umarım gelmezler. damnation opeth çileri sizi. Dipnot:13Haziranda alman lisesinde grubumla çıkıcaz opeth parçaları çalıcaz, herkesi bekleriz. (diyenlere göre opeth kadar ii çalıomuşuz, şahit mortis veya deamon veya darestan =)) ya ufff amma takılıosun hee.bole seylere takılırsan turkce denen bişiden eser kalmazz.hangi yazdıgmz kelime doru ki opeth e opet dielim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Baska bir thread daha vardi bu konuyla ilgili, Türkiye Opeth'e en cok ilgi gösterilen ülkelerden bir tanesi, tekrar gelirler kesinlikle.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya gelsinler ya kesin kacırmicm bu sefer yani..ikji elim kanda olsada ..=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kayıtları beğendim sinan;)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sağolun kayıtları dinleyen arkadaşlar. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar