Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Shell çıkarmak için neyi ne kadar kesmek lazım ? Aoe dark stones yaptık 2 saatde bir şey düşmedi Aoe Crimsons Wings yaptık 1 günde bir rogue shell bots troll bersenkers yapmadık (Aoe) falcons , fallen angels yapmadık (Aoe) troll captains yapmadık (Aoe) Bunların hangisinin soyunu kurutayım shell için[signature][hline] Server :Xign Server :Xign NicK :volkann NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack CLaN :ßlack Nation :EL Morad Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master LvL :62 Arch Mage
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 tam bilmiyorum ama fallen angels dan düşeren baya varmış
Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 İyi ex veriyor (21K) ama henüz bir tek item vermedi . Orc party geldi ve onlarda kesmeye başladı , yanlarında civciv var ve loot'u ona yaptırıyorlar . Dışarıdan bakıldığında tahmin etmek kolay ama böyle bir şey varmı 30 aşağısının loot'da item şansı dahamı yüksek?[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Cz DM derim ben günde 3 saat DM farmla 1 haftada kesin 3-5 parça shell yanındada iron bow, raptor, mirage, shard kesin gelcektir.[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
Schweppes Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bencede en mantıklısı Burial 'in dedigi CZ DM.. Ilk baştan hevesiniz kırılmasın baştan potion falan diye bir sureden sonra dedigi gibi 1 cok item dusuyor..[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cz dm nin kökünü kuruttuk bi halt vermedi şerfsiz... :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: vollkann, 28 Mayıs 2005 13:24 tarihinde demiş ki: İyi ex veriyor (21K) ama henüz bir tek item vermedi . Orc party geldi ve onlarda kesmeye başladı , yanlarında civciv var ve loot'u ona yaptırıyorlar . Dışarıdan bakıldığında tahmin etmek kolay ama böyle bir şey varmı 30 aşağısının loot'da item şansı dahamı yüksek? pardon bişi sorucam bu civciv dediğin hangi base de? cs,brethe,piana,esland?[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 civcivmi benim bildiğim lvl 30 altı czye gidemiyor ve estlandı söylemiyorum bile ama noob klanını karıştırdıysan bilemiyorum[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 zibidi bende onu kastedmiştim. ama alıcağım bir cevapla ass olmakta var. adam derseki orc_champion a toplatıodum diye o zaman otururuz şapa :)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sanırım fallen angelden bahsediyor biz yanlış anladık[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
n0th1n9 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Biz darkstone'dan WairorChitinShellPad düsürdük 1 saat icinde. Yani kasarsan1z c1k1yo c1km1yo demey1n cunku b1zzat kend1m c1kard1m..[signature][hline]Nick....: Ditto Job.....: Archmage Race...: El Morad Server.: Xigenon Lvl......: 6X Clan....: SULTANs®
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Tamamen şans bizim arklar dark stone keserkne rogue düşürdü dier bi ark abyss kırdırırken warrior shell düşürdü yani nerden düşecegi belli deil bunun :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben bir ara günde 3 abys bozduruordum. her gün mulaka bi rog chitin düşüyordu. ama 3den fazla bozmuyordum. hatta bazen gelmediğinde bütün abysleri inn de bırakıordum. birer birer alıp bozduruyordum. o zaman da chitin düşüyordu. eğer üstünde 150 den fazla abys varsa hepsini birden bozdurcan. ama 50 60 tane varsa hepsini bozdurmaın derim. dinlein beni uygulaın bu taktiği 3 er 3 er bulunsun üstünüzde yada 1 er 1 er bozdurun. sadece dost tavsiyesi. bi pok çıkmassa gidin yıkanın derim :) bir çok arkım bu şekilde zengin oldu :)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Abim DarkStoneden bi Rogue chitin Shell gövdelik Birde Warior Chitin Shell Altlik Düsürdü. Ve bu 3 gün içinde 2 shell oluo. Hergün Dark kesio artik :D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Gift15h, 30 Mayıs 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Abim DarkStoneden bi Rogue chitin Shell gövdelik Birde Warior Chitin Shell Altlik Düsürdü. Ve bu 3 gün içinde 2 shell oluo. Hergün Dark kesio artik :D abin kim gift? ve hangi clandaydın sen?[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bi görmedi beni rogue shelli bana saklıcakdı sözde :) ama chitin bow düşürünce shauladan, istemiyom artık shell falan demrişim :) daha cok kesmesi lasım clan icin kankam benim kes kes helaldir sana darklar :) hehe[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Valla hala düşüremedim . Dark stone'ları 4 er 4 er aoe kesiyoruz çıkan bir şey yok. Crimsondan umutluyum sıra ona geçti.[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkada$ crimson'dan warrior shell boots du$urdu ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bugun mu ? , Rogue mu ? Partyde lootdan mı geldi ? Nicki ne ? Bugun ben kesdim partyde rogue gitti , çıldırdım .[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
druenler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nasil rogue mu? warrior shell boots diyorum. adami soruyorsan o da warrior. party degildir buffer ile beraber sanirim. 2 hafta kadar oldu.[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 5X Clan: TüRK Server: Diez NP: 8XXX (Dru artik yok)
XANTOR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dün 40 dakka cz dm sonucu priest shell paldron rogue shell paldron 1 sal. 2 viper
Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Fightrance, 30 Mayıs 2005 02:10 tarihinde demiş ki: said: Gift15h, 30 Mayıs 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Abim DarkStoneden bi Rogue chitin Shell gövdelik Birde Warior Chitin Shell Altlik Düsürdü. Ve bu 3 gün içinde 2 shell oluo. Hergün Dark kesio artik :D abin kim gift? ve hangi clandaydın sen? Ben Ottoman lar1n Clanindayim abimde eski Exit Claninda Simdiki ismini Unuttum. abimin ick Bymad
Öne çıkan mesajlar