Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benimkide bir acayip sorun

senko

Öne çıkan mesajlar

yaf arkadaşlar bende de büyük bir problem var anlayamadım gitti.

hani millet birine aşık olur onla beraber olamaz ya benimki daha kötü aşık olamıyorum, bir dişiyi sevemiyorum.
ama asıl sorun sevemediğim için herhangi bir rahatsızlık duymuyorum.
böyle sorunu olan başka insan varmıdır acep?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi olay cinsel isteksizlik deil. içimden ne fesatlıklar geçio :)

ama 18 yıldır bir şahsiyeti sevememek te ilginç bir duygu.
ehe bizim bir arkadaşın dediği gibi sap geldik sap gidecez.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun bende de var.Gay miyim acaba diye şöyle bir erkekleri kesiyorum.Yok gay de değilim.Neyim lan ben.Pc den başka bişeyi gözüm görmüyor =([signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende de vardi bu problem
böyle asla asik olmuyordum, ama rahatsiz degildim durumdan hatta bicok seyi yapmasi daha kolay oluyor hehe. Kiz arkadasin olsun, asik olma yani emin ol daha güzel.

Bu sene basinda mal gibi asik oldum, hem de fiziksel degil duygusal olarak yani tamamen. Belami buldum, önermiyorum kesinlikle anca atlattim lan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 31 Mayıs 2005 08:20 tarihinde demiş ki:
Penth üstü kapalı şekilde eş aramasına cevap veriyo gibisin
hmm?
aldatir miyim abi seni?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü

Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki:
Allah'ım yaratıyosun bari takip et....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
faint, 31 Mayıs 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
aşık olsan daha çok sorunun olacak, kızı ikna etmek ayrı, "kapris"lerine katlanmak ayrı, ayrılmak apayrı bir sorun.

takıl kafana göre,yalnızlık iyidir XD

işte yanlıs kınıorum senı abi kız senın peşınden kossun yahu :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Sosyal ağlarda paylaş

ahua beyler azcık yanlış anlamıssınız
sevişemiyorum deil sevemiyorum :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hardter, 31 Mayıs 2005 14:31 tarihinde demiş ki:
said:
aşık olsan daha çok sorunun olacak, kızı ikna etmek ayrı, "kapris"lerine katlanmak ayrı, ayrılmak apayrı bir sorun.

işte yanlıs kınıorum senı abi kız senın peşınden kossun yahu :)

ben ztn kızım :p[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Sen de haklısın.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...