senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yaf arkadaşlar bende de büyük bir problem var anlayamadım gitti. hani millet birine aşık olur onla beraber olamaz ya benimki daha kötü aşık olamıyorum, bir dişiyi sevemiyorum. ama asıl sorun sevemediğim için herhangi bir rahatsızlık duymuyorum. böyle sorunu olan başka insan varmıdır acep?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ustu kapali bir sekilde gay es ariyor olma sen kendine : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 pauheahahahahah :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 meyilli olabilirsin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok abi olay cinsel isteksizlik deil. içimden ne fesatlıklar geçio :) ama 18 yıldır bir şahsiyeti sevememek te ilginç bir duygu. ehe bizim bir arkadaşın dediği gibi sap geldik sap gidecez.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aynı sorun bende de var.Gay miyim acaba diye şöyle bir erkekleri kesiyorum.Yok gay de değilim.Neyim lan ben.Pc den başka bişeyi gözüm görmüyor =([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yaaaaaaaaaaa yapma ya bi kıza rica et bi öpsene beni bişey hissedio muyum die, öpsün hissetmiosan özellikle benden uzak durabilirsin :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hissediyoruz cnm o kadar da vahim değil durum =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi bende de vardi bu problem böyle asla asik olmuyordum, ama rahatsiz degildim durumdan hatta bicok seyi yapmasi daha kolay oluyor hehe. Kiz arkadasin olsun, asik olma yani emin ol daha güzel. Bu sene basinda mal gibi asik oldum, hem de fiziksel degil duygusal olarak yani tamamen. Belami buldum, önermiyorum kesinlikle anca atlattim lan : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Penth üstü kapalı şekilde eş aramasına cevap veriyo gibisin hmm?[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ilginç bı konu ama olursun herhalde yakında sana buyuk bı kısmet var sarısınmı desem esmermı desem uzaktan bı haber alıcaksın hödö hödö :P[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Volfied, 31 Mayıs 2005 08:20 tarihinde demiş ki: Penth üstü kapalı şekilde eş aramasına cevap veriyo gibisin hmm? aldatir miyim abi seni?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aşık olsan daha çok sorunun olacak, kızı ikna etmek ayrı, "kapris"lerine katlanmak ayrı, ayrılmak apayrı bir sorun. takıl kafana göre,yalnızlık iyidir XD[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Penthesilea, 30 Mayıs 2005 23:22 tarihinde demiş ki: Ustu kapali bir sekilde gay es ariyor olma sen kendine : P puhahahahahhahahahaha[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: faint, 31 Mayıs 2005 13:33 tarihinde demiş ki: aşık olsan daha çok sorunun olacak, kızı ikna etmek ayrı, "kapris"lerine katlanmak ayrı, ayrılmak apayrı bir sorun. takıl kafana göre,yalnızlık iyidir XD işte yanlıs kınıorum senı abi kız senın peşınden kossun yahu :)[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bi sorun olduğu kesin, eğer gay değilsen nasıl ilgi duymassın kızlara karşı? bak şimdi ben rahatsız oldum ya.[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İş hayatı beni çok değiştirdi Penth[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Alalala senin işin zor aslanım ne demek bir dişi yi sevemiyorum.Allah yardımcın olsun.Aslında sevme çık elle okşa da bunları istemiyorsan vahh vahh[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 aseksüelsin :)[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 :D[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ahua beyler azcık yanlış anlamıssınız sevişemiyorum deil sevemiyorum :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sevişen adam sever de aynı zamanda demek var sende bişiler :P[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hmm topicin başlığını benimkinde bir acayip sorun, die tek okuyan benmiyim acaba lol.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Hardter, 31 Mayıs 2005 14:31 tarihinde demiş ki: said: faint, 31 Mayıs 2005 13:33 tarihinde demiş ki: aşık olsan daha çok sorunun olacak, kızı ikna etmek ayrı, "kapris"lerine katlanmak ayrı, ayrılmak apayrı bir sorun. takıl kafana göre,yalnızlık iyidir XD işte yanlıs kınıorum senı abi kız senın peşınden kossun yahu :) ben ztn kızım :p[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: faint, 31 Mayıs 2005 13:33 tarihinde demiş ki: aşık olsan daha çok sorunun olacak, kızı ikna etmek ayrı, "kapris"lerine katlanmak ayrı, ayrılmak apayrı bir sorun. takıl kafana göre,yalnızlık iyidir XD Sen de haklısın.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar