umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 arkadaşlar bi ara telsimin gprs konusunda bi hizmeti vardı sabit ücret ödeyerek ayılk sınırsız bağlı kalabiliyoduk hala bu hizmet var mı? uoksa buna benzer bi kapmanya varmı birde normal avea gprs ile yalnızca msn kullansam ne kadar gelir tahmini olarak ücret msn günlük ortalama 6-7 saatten hesaplarsak[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Var. 50 milyon odeyerek aylik sinirsiz GPRS baglantisina sahip olabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yurtta kaldığım için artık katlancaz buna birde gprs yaklaşık kaç kbps ye denk geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 2-3kb la indiriyo.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 eh yakalşık 44 kbps gibi bişi oluyo buda heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 vallahi bilemiyorum fakat telsim'in bu tip veya pek çok hizmette alt yapısı oldukça iyi. ben kuşadası'nda kullandığımda 5,5kb ile çekiyordum, upload'da 1-2 arasındaydı ama dial-up daha iyiydi.telsim net 11 milyon abone, 7,5milyonda aktif aboneye sahipmiş ve amaçları 10 milyon aktif abone. herneyse 500 kontörmüydü ne kontörlü içinde bu tip sınırsız paket var bilgi için www.telsim.com.tr[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arkadaşlar ben şimdi bu gprs olayını diz üstü bilgisayarda kullanacağım bende 3200 moden telefon var (nokia) şimdi bildiğim kadarıyla bunda gprs modem yok .ben laptopa şu yandan takılan scdımm di galiba öyle bi gprs modemi almayı düşündüm birde eğer ben bu gprs olayına girersem bu benim asıl hattım olmıyacak konuşma falan yapmıyacağım sadece net için alıcam bu hattı o yüzden telefonda takılı bulundurmak istemiyorum bu kart olayı ideal heralde bu iş için ...[signature][hline]...:::Married With Children:::... www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar