Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 allah düzgün insanların belasını versin ya ne diyim... bugun Engeliller okulunu ziyaret ettik ve prova yaptık orda şiir yarışması var ben müzikleri ayarlıyorum.Daha ne diyim hayatımda bu kadar akıllı insan üstü varlıklar görmedim ben.Biz sağlamken neler yapıyoruz onlar özürleri varken neler yapıyorlar.Bi an düzgün insanlardan nefret etmeye başladım.Gerçekten çok şaşırdım engellileri görünce... bu özürsüz insanların sınıfa icinde yada girerken yaptıkları şeylerin %0,01 i bile yok onlarda.Zil çaldımı doğru sınıflarına, kapıları açık, sessiz bi şekilde öğretmenlerini bekliyorlar.Hangi okulda böyle bişey var? şok oldum resmen ya.Gittiğim okul zihinsel ve bedensel engelli okuluydu antalyada yeni açılmış.Biz prova yaparken hiçbiri gelip Kapıyı açıp içeri girip oturmadı... hepsi camın önünden izledi ama özürsüz birisi olsa kesin bi kıllık yapacak 6 saat boyunca orda durdum ve hiç sıkılmadım.Sıcak kanlılar.Engelliler insanlardan değil, insanlar engellilerden utansın![signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İnsanlar herşeyin degerını kaybettıkten sonra anlıyor zaten...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Özürlü doğanlar Değer kaybetmek? anlamadım.Zaten baştan hayata buruk başlıyorlar ama eminim ordaki hiçbiri o haline üzülmüyordur aksine seviniyordur.[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 onlar engelli değil, yani insan düşündükleri ve karakteri ile var olduğunu kabul ediyorsanız. onlar özürsüz. asıl karakteri olmayan ve düşünemeyen zihniyet özürlü...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 onlar zaten cennetlik ama sağlıklı insanlar şükür edeceklerine onları küçümsüyorlar Allah onların çocuklarına oyle yapınca da küçümsüceklermi acaba bende bunu merak ediyorum[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yine de bela okumasanız diyorum... çok büyük bi istek olmassa editleyin bela okumalarınızı...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sheref, 31 Mayıs 2005 18:27 tarihinde demiş ki: yine de bela okumasanız diyorum... çok büyük bi istek olmassa editleyin bela okumalarınızı... Bencede bela okuman yanlis.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 önemli olan insanın şekli şemali değil düşüncesidir.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Promecium, 31 Mayıs 2005 18:24 tarihinde demiş ki: onlar zaten cennetlik ama sağlıklı insanlar şükür edeceklerine onları küçümsüyorlar Allah onların çocuklarına oyle yapınca da küçümsüceklermi acaba bende bunu merak ediyorum cocugu özürlü doğdu diye öldüren,saklayan,bağlayan insanlar var ki bunları görmüşsünüzdür star tv nin o garip programlarında cok görmüştüm[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 öldürmek büyük saçmalık tabiki o apayrı bir konu ama bazı zihinsel özürlüler, maddi yetersizliklerden dolayı bakım evlerine yada özel okullara verilemiyor. ve gerçektende etrafa zararlı olabiliyor. Deli dediğimiz kimseler zihin özürlülerdir. annesini bıçakla yaralayan bir otistik duymuştum babası da bağlamıştı çocuğu sanırım star tv de görmüştüm.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Erutan, 31 Mayıs 2005 18:19 tarihinde demiş ki: allah düzgün insanların belasını versin ya ne diyim... Senin versin,[signature][hline]~®âi ~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oğlunu zincirlerle kömürlük gibi bir yere bağlayan bi baba haber olmuştu televizyonlara...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 salak herife bak bela okuyo her özürsüz senin gibi mi lan?[signature][hline]Star Wars Episode III Revenge of the Sith The Saga Is Complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: parker, 31 Mayıs 2005 19:08 tarihinde demiş ki: salak herife bak bela okuyo her özürsüz senin gibi mi lan? no comment :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bi bakıma haklı. özürlüler onu çok şaşırtmış olabilir. ama geriye kalan insanlardan ne istiyo? Allah niye belamızı versin durduk yere şimdi?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya demek istediğim bütün insalar değil.Bu zıvanadan çıkmış insanları diyorum herkezi kastetmiyorum ben.[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 zıvanadan cıkmış köpekler kudurmuş canavarlar sizi :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: sheref, 31 Mayıs 2005 18:27 tarihinde demiş ki: yine de bela okumasanız diyorum... çok büyük bi istek olmassa editleyin bela okumalarınızı... Haklı!![signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 zaten gidişattan belli değil mi herkese bela okunmadığı ?[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Erutan boyle bi topic acmanı, punk akımının seni etklıyen yanları ve ucuk kacıklıktan vazgeçmene verdim. Güzel güzel dogru yolu buldun :D[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 işte kimse beyninin %0,00001 ini çalıştırma gereği duymayıp laf sokmak aptal gerzek laflar yazmak peşinde naparsın[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Erutan, 31 Mayıs 2005 19:18 tarihinde demiş ki: ya demek istediğim bütün insalar değil.Bu zıvanadan çıkmış insanları diyorum herkezi kastetmiyorum ben. abi zıvana falan olmuyo yani. Uyuşturucuya hayır :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Adamın bela okuması niye bukadar dokundu size ben onu anlamadım :) Yani iki üç arkadaş takılarak sölemiş "allah senin belanı versin" gibi ama yok o mesaj editlensin felan, komik yani. Sonuçta yazının bütün hepsinde bela okumuyo adam bize. Biraz yazının içeriğine dikkat edelim. Aaa adam bela okumuş silsin demeyelim. Yazı güzel bi yazı olmuş Erutan gerçekden o insanların arasına karışıp onlarla vakit geçirmek etkiliyo insanı.[signature][hline]3 diyolar, 5 diyolar, hopluyolar zıplıyolar, bişiyler oluyo kafalarına göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 allah velasını vermesin daha iyi[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 onlar dunyaya bizim bakamadıgımız bi acıdan bakıolar... o acıyı veya eksiklii yasamadan bizimde o gozle bakmamız cok zor...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar