Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akp reloaded - kuran kursları yönetmenliğindeki bazı sınırlamalar kalkıyor

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Kurslar, valilik onayıyla bedelsiz olarak okul binalarında da açılabilecek ve günde 3 saat dersin dışında seminer, konferans, gezi gibi etkinlikler düzenleyebilecek.

ne demektir bu ya iyice denyolaştı bunlar[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

yeni olan bişey var.
Kuran Kursları'na verilen cezalara indrimde gidilecek vs vs..

şöle bi durum var ki.. bu kuran kurslarının maksatlarını aştıklarını herkes biliyo. bu kursların isimlerinin sadece sembolik olarak koyulduğu aşikar. fakat gel gelelim bunlara karşı şu ana kadar yapılan operasyon vs. herşey gözardı edilerek artık legal bir olay haline geliyo. af getiriliyo. bu nasıl bir densizliktir. Tayyip ve ekibi artık suyunu çıkartmaya başladılar. Bıktım ben. Ama kahretsin ki bu kendini bilmez yobazların karşısında durabilecek bir aday yok malesef. CHP'nin başına mantıklı iyi biri gelse çok sevinicem ki anında şu AKP devrilecek. çünkü zaten bu adamların kazandıkları oyların çoğunluğu CHP'ye olan tepki oylarıdır. Deniz Baykal'ın bu ülkeyi yönetmesini CHP'nin adını kirletmesini istemeyen CHP yandaşları AKP'ye oy verdi. Ben inanmıyorum ki türkiyede dinci kesim %46'lara kadar ulaşsın. Mecliste yapılacak bir güvenoyuyla AKP hükümetinin kesinlikle devrileceğine inanıyorum. Çünkü hem kendi içinde yaşadığı çatlakların yanı sıra sandalye sayısı da baştaki haline göre bir hayli azalmış durumda. Bağımsız milletvekilleri olsun ANAP olsun CHP olsun sandalye sayısını arttırırken AKP'nin tek yapabildiği sandalye kaybedip Kızılcahamam'da REUNION kampları düzenlemek oldu. Bu da zaten kendilerinin tırstığını bize kanıtlıyo. gerçekten bu habere inanasım gelmemişti.. adamlar kaşla göz arasında 10'larca yasa çıkartmaya başladılar. Sezer şu meclisi feshetse de kurtulsak.. Veya suikast falan düzenlese biri şu adama.. Daha ingilizce konuşmayı bile bilmeyen ab toplantılarında abukabuk bakan en komiği de karşısındakiyle konuşurken arada sırada kafa sallayıp yes yes diyen bir başbakan tam avrupa ve dünyadaki imajımızı düzelttik derken başörtülü karısını alıp fellik fellik dünyayı gezerken düğün davetiyesi için ATA uçağını kullanırken bütün imajımızı tekrar zedeliyo ve bundan önce yapılanların hepsi boşa gitmiş oluo. İşin garibi Avrupa'ya girmek için herşeyden fedakarlık yapmaya hazır olan bu yönetim avrupa'nın uyarılarına rağmen hiçbi şekilde dini yasalardan fedakarlık yapmıyo aksine üstüne gidiyo. Ordu'nun başındaki Hilmi Özkök'ün de çok etkili olamaması bunun sebeplerinden birisi. ben yaşar büyükanıt'ı bekliyorum. kendisi daha karizma ayrıca zaten daha uyarıcı konuşmaları kara kuvvetleri komutanıyken olmuştu.
Sonumuzu hiç iyi görmüyorum. Eğer karşılarına iyi bir aday çıkmazsa gerçekten bir daha seçilme ihtimalleri yüksek ve bu sefer başkanlık yasası ve tayyip'in başkan seçilmesiyle tek insan olcağı konusunda çok büyük endişelerim var. Gerçekten çok endişeleniyorum..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 31 Mayıs 2005 18:24 tarihinde demiş ki:
http://www.ntvmsnbc.com/news/246501.ASP

güzel uygulama, herhalde ceza indirimine girilen madde eski haline döndürülüp bu maddeyi yürürlüğe sokcaklar.

sen bu uygulamayı eski bile olsa nasıl güzel diye niteleyebiliyosun ben bu zihniyeti anlayamıyorum[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Sosyal ağlarda paylaş

Xaer_Aloneheart'in dedigi gibi bu konu hakkinda yeni gelismeler var. Hatta CHP meclisi terketti oylama sirasinda. Bunun uzerine Tayyip Erdogan, tv onunde namaz kilmayi biliyo, buna karsi cikmamali gibisinden laf etmisti.

@forgiver, basta buna senin karsi cikman gerek... dusun, ben istersem kuran kursu acip tayyip'i akp'yi erbakani ne kadar hoslasmadigim politikaci varsa onlari lanetleyip bunu kuran kursu adi altinda insanlara asilayabilecem. ustelik bunlar kuranda yaziyo diye de bi yalan uydurdum mu cik isin icinden cikabilirsen. ustelik para verip kurtuluyorum ve bi daha aciyorum kursu... eh zabitalar geldigi zaman iki uc kurus sikistirirm ya da orada varsa ellerinde telepos makinesi oderim kredi kartiyla devam ederim ben egitimime... yasasin! nush ile uslanmayani etmeli tekdir; tekdirden anlamayanin artik hakki kotektir. yavas yavas tayyip'in de vakti geliyo...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 31 Mayıs 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
@forgiver, basta buna senin karsi cikman gerek... dusun, ben istersem kuran kursu acip tayyip'i akp'yi erbakani ne kadar hoslasmadigim politikaci varsa onlari lanetleyip bunu kuran kursu adi altinda insanlara asilayabilecem. ustelik bunlar kuranda yaziyo diye de bi yalan uydurdum mu cik isin icinden cikabilirsen. ustelik para verip kurtuluyorum ve bi daha aciyorum kursu... eh zabitalar geldigi zaman iki uc kurus sikistirirm ya da orada varsa ellerinde telepos makinesi oderim kredi kartiyla devam ederim ben egitimime... yasasin! nush ile uslanmayani etmeli tekdir; tekdirden anlamayanin artik hakki kotektir. yavas yavas tayyip'in de vakti geliyo...

bunu yapman için kuran kursuna gerek yokki.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...