Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Geçenlerde fotr ı verdiler şimdidede ttt.haftayada rotk i vericekler herhalde.Bu akşam kanald de 20:00 olması lzm saati.izlemeyenler yada tekrar tekrar izlemek istiyenler kaçırmasın.bide türkçe olmasa daha bi gusel olucak ama :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kanal d'de baydı yani bi film bu kadar verilmezki tekrar tekrar gerçi ben yinede izlicem ama sırf can sıkıntısından[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 "Yayın hkkını aldık, aa bakın rating de getiriyor. E hadi o zaman cılkını çıkartana kadar tekrar tekrar verelim" zihniyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben televizyonda izlemiyorum bu filmleri. yani şimdi tam açıklayamadığım için "kendini birşey zannetme" olarak gelebilir size ama yüzüklerin efendisi matrix fight club gibi filmleri televizyonda izleyemiyorum. hani bir sinemaya gittiğinizde filmle hiç alakası olmayan insanlarında birşey anlamayacaklarına rağmen izlediğini görüp sinir olursunuz bazen, bu da onun gibi birşey..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 izlemek istesemde izlemiyeceğim o saatte aliye var evdekiler bırakmıor :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 filimleri bi de kesiyorlar...son lotr izlememde öyle bir olayla karşılaştım...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evet baya kesiyorlar. yine de izleyeceğim sanırsam. evde 3 filmin de extendedi var niye izleyeceğim derseniz, bilmiyorum :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bu exteendedları nerde bulabilirm ben emule haricinde?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 reklamlardan dolayı izlenmiyo ya...öyle ki , artık "reklamlar" arka fonu varken reklam veriyorlar , höhöy...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tvde lotr? Yok almiim[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quintessance Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Nerede ve ne dilde olursa olsun LOTR. Hiç farketmez.... Maksat filmi seğretmek..[signature][hline]Hayat yalniz biz izin verdigimiz gibi geçer. Iyi ya da kötü,hizli ya da yavas. Her sey bizim elimizde,sevgi de,ask da basari da. Ama ancak kendi ruhumuzla bulustugumuzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: SoulCube, 31 Mayıs 2005 19:21 tarihinde demiş ki: bu exteendedları nerde bulabilirm ben emule haricinde? DVD'sini ısmarlatabilirsin =) Amazon'da falan vardır muhtemelen..[signature][hline]Click! John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ah başını kaçırdım balrog sahnesini suya duserken falan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 her zamanki gibi reklam manyağı olcak o film[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hırsızzzz laaaar bizden çaldılaaaar.. IYYYYYYyy türkçe dublajın....[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alagar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sadece savaş sahneleri için katlanıcam...[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar