Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bence cok ii yapti yillarca fenerde kaldi muhtesem kurtarislar yapti takima yarari tartisilamaz derecede tabiki artik yurtdisina gitmesi bence hakki adamin bunca sene bekledi bence gec bile kaldi diyebilirm[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 ayrica ustteki mesajla birlikte turkce anlatim bozuklugu yarismalarinda da kendime basarilar dileyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Rüştü dünyanın en iyi kalecisi. Bunu tartışmaya bile gerek yok. Engin'den kaleyi devraldığı günü hatırlıyorum da...[hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Kayserı macıydı :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Rüştü için söylenecek fazla bişi yok yıllarca konuştular onun için o hiç çizgisini bozmadı taraftarından dayak yedi ama kaçmadı şimdi onun bulunduğu yer onun belkide 2-3 sene önce hakettiği bir yerdi hiç kimse Rüştü gibi olamaz ... Fenerbahçe takımı için büyük bir kayıp Türk futbolu içinse çok büyük bir aşama ....[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Fener'in gündeminde bulunan bir başka kaleci Pletikosa da transferiyle ilgili FANATİK'e özel açıklamalar yaptı. Hırvat Milli Takımı'nın kalesini de koruyan başarılı eldiven, "Daum, daha önce beni Beşiktaş'a da istemişti. İngiltere, Almanya ve Ukrayna'dan da talepler var ama ben Daum'lu Fenerbahçe'yi tercih ederim. Hajduk'tan beş aydır para alamıyorum. Kulübüm mali krizde ve beni satmak istiyor. Ben de ayrılmak istiyorum. Rapajc de Fener'i çok övdü" dedi. Fener'in gündeminde bulunan Pletikosa da transferiyle ilgili FANATİK'e özel açıklamalar yaptı. Hırvat Milli Takımı'nın kalesini de koruyan başarılı eldiven, "Daum, daha önce beni Beşiktaş'a da istemişti. İngiltere, Almanya ve Ukrayna'dan da talepler var ama ben Daum'lu Fenerbahçe'yi tercih ederim. Hajduk'tan beş aydır para alamıyorum. Kulübüm mali krizde ve beni satmak istiyor. Ben de ayrılmak istiyorum. Rapajc de Fener'i çok övdü" dedi.[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar