Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya delircembi söz vardı?

Grizzly

Öne çıkan mesajlar

deminden beri okuyorum da cuce-ardeth kapışması çıldırttı beni. nedir bu orjinal olma tutkunuz anlamıyorum. orjinal olucam diye kasıp bi dolu abuk sabuk şey yapmayın. kendiniz olun. inannın havvalar daha fazlasını aramıyo. ayrıca ardeth'in sevdiği için çabalayıp şiir yazma gayreti güzel olmasına güzel de ben mesela nazımı tercih ederim her durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nanna, 09 Şubat 2005 12:26 tarihinde demiş ki:
hede

said:
Cuce, 09 Şubat 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
hödö.

Pardonda, sevdiğin bir kişiye şiir yazmaya çalışmanın neresi orjinal olmaya çalışmak anlamadım. Şiir yazarken ben abuk sabuk anlaşılmayacak şeyler yazarsam o gereksiz orjinallik olur. Kendin ol demişsinde ben zaten kendim olduğum için şiir yazıyorum, şiir bulmuyorum, belki orda yazdıklarım tamamen kendim? Ha yoksa hiç bir erkek normalda şiir yazamazmı, herzaman böyle denemeler orjinallik ve özentilik takıntısı mı? Daha bir kız kendine yazılan bir şiirin neden yazıldığını göremiyorsa bu kötü tabi.

ek olarak

Genellemelerinizin içine batın emi.
Nazım hikmet okumak isteyende kitabı bulup okur yani okadar zor değil.
Yok erkekler sen ben diye düşünürmüş, yok kızlar biz diye düşünürmüş. Kendimi makinadan çıkan tek düze bir robot gibi hissetmeye başlayacağım böyle giderse.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Şubat 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bana neden şiir okuyosun?
Git bi kız bul ona oku diyesim geldi, onu belirtmem lazım.

Onun dışında herkes kendisi için şiir yazılmasını sevmeyebilir bu zevk meselesi tabi, ama kendisi için şiir yazan bir sevdiğine, yada bir sevdiğine şiir yazan bir başka birine bukadar olumsuz ve suratsız(o şiiri aldığı andaki verdiği tepkiyi aklımda canlandırarak bir tahminde bulundum) yaklaşması doğru değil bence.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth homofobik!! Ardeth homofobik!!
O_o
*!Konuyaaaaaa Dön!*
Onun öküzlük olduğunu belirttik zaten, Arderth.

Önemli olan farklı olmakla, farklı oliyim populer oliyim arasındaki fark. Insan hayatta kalmak delirmemek için zaten farklı olmaya cabalamazmı yoksa kaybolursun falan hani oluyoya "ne kadar boş bi hayatım" falan ondan kurtulmak için.?[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 09 Şubat 2005 02:35 tarihinde demiş ki:
Güvenebilmek için, bilirsin benim bu konuda sorunum vardır. Daha açık oldu sanırım?

Açık değilmi? Özellik duygusu bana farklılık değil güven getirir.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
alukard666, 09 Şubat 2005 13:20 tarihinde demiş ki:
abi anladık post kasıosunuzda herifin siir gitti varya :)

Niye her tartışmayı bu sözlerle sabote edersinizki O_o
Burası konu dışı, muhabbet ediyoruz, muhabbet sırasındada tek konuda kalınmaz genellikle, konu konuyu açar mantığı.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı olmak özel olmanın ham hali değilmidirki?

Ayrıca bu noktada "bilmiyorum" cünki guven arayışın "Acaba ben onu seiyormuyum"yumu netleştirmek yoksa "acaba o beni seviyormu"yumu netleştirmek.

Hmm cok özel oldu
hmm salla cok uzadı zaten topicte

Edit: istiyosan cevapla tab =)
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 09 Şubat 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lord_elvyn, 09 Şubat 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
"acaba bu lafları daha once kac kıza soyledim ?" duygusunun kayboldugu zaman ki guven mi.

Ne alaka anlamadım? Hatta kel alaka desem?
Sevdiğim bir insan için özel bir yerim varsa, ve ben o yere layık davranabiliyorsam bu ilişkinin sevgisel açıdan dürüstlüğünde hem ona hem kendime güvenebilirim.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 09 Şubat 2005 13:24 tarihinde demiş ki:
Ayrıca bu noktada "bilmiyorum" cünki guven arayışın "Acaba ben onu seiyormuyum"yumu netleştirmek yoksa "acaba o beni seviyormu"yumu netleştirmek.

Sanırım bir üstteki cevapla bunuda cevaplamış oldum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...