-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 artı bir. aşk şudur şudur şudur sonuç? :D doğal olmak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tabikii doğal olucaksın ama zamnında da ufaktan lafı gediğine oturtman lazım..[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sevdim seni ama oylesine umursamadan ictim sanki hic bitmeyecek bir sarap gibi sonunda dibi gozuktu kadehin ve ben gittim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 git kıza 'ya benimsin ya toprağın' de[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 paticige topic actım askının ugruna ama bulamadım sana layık sozu yetmedi kapasitem megabartlar kiloboyutlar seni seviyorum nedersen de. seni seviyorumun kıllı halini bulamasam bile..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: lord_elvyn, 09 Şubat 2005 01:16 tarihinde demiş ki: megabartlar lol[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: lord_elvyn, 09 Şubat 2005 01:16 tarihinde demiş ki: paticige topic actım askının ugruna ama bulamadım sana layık sozu yetmedi kapasitem megabartlar kiloboyutlar seni seviyorum nedersen de. seni seviyorumun kıllı halini bulamasam bile.. tamam başlığı kapatabiliriz cevabı bulduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Nanna, 09 Şubat 2005 01:09 tarihinde demiş ki: ya abi işin mi yok. kız milleti sevmez öle hede hödöleri. açık ol, ne hissediyosan onu söle yeter o. filmlerde gördüünüz aptal aşıklara benzemeye çalışmayın. +1 bravo abi cok gussel[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 sanırım şiire olan ilgi kişiden kişiye değişir, umarım şiiri yazdığın kişiyi yeterince tanıyorsunudur çünkü şiiri sevip sevmemesinden öte, şiirin içine yerleştireceğin sözcükler ve fikirler bile o kişiye uygun olmalıdır.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 09 Şubat 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 mesela starwarstan hoslanıyosa seni yodanın kulagındaki kıllar kadar cok seviyorum bebeem kitap okumayı seviyorsa seni davinci sifresinin filminin cekilmesini istedigimden daha cok istiyorum. kulak memesilye oynamayı seviyorsa seni kulak memenin soganın pembelesmis haline hastayım beybi. turetilebilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: lord_elvyn, 09 Şubat 2005 01:49 tarihinde demiş ki: mesela starwarstan hoslanıyosa seni yodanın kulagındaki kıllar kadar cok seviyorum bebeem kitap okumayı seviyorsa seni davinci sifresinin filminin cekilmesini istedigimden daha cok istiyorum. kulak memesilye oynamayı seviyorsa seni kulak memenin soganın pembelesmis haline hastayım beybi. turetilebilir. cok gusel olms be abi=))[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Lady_Rosenred, 09 Şubat 2005 00:30 tarihinde demiş ki: seni düşünmek güzel şey.... şarkı söylemek istiyorum... nazım hikmet al belki işine yarar. öyle abuk subuk şeyler söyleme kız milletine. gözünün yaşına bakmayız. Açıkçası ben işin içinde kendi emeğimin ve duygularımın olmasını isterim. Yoksa başka birinin yazdığı şiiri almakla, gidip çiçek almak arasında fark yok. Ha onun dışında bir kız, kendisi için içtenlikle yazılan (başarılı olmasa bile) bir şiire bakıpta ıyy bu çok kötü olmuş, iğrençsin trip atcam sana diyorsa, bu hiç bir koruyucu maddesi içermeyen, %100 sıkma öküzlüktür. (bence)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Birincisi Biz kıza cicek almak güzel bişeydir Ardeth, Ama Nazım Hikmet gibi önem verdiğin şiirlerinde kendini bulduğun birinin mısraları okumakta hoştur. Ama haklısın dediğin olayda öküzlüktür. Tip not: ilk buluşmada gidip şiir okumak garip olur biraz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Cuce, 09 Şubat 2005 02:17 tarihinde demiş ki: Birincisi Biz kıza cicek almak güzel bişeydir Ardeth, Ama Nazım Hikmet gibi önem verdiğin şiirlerinde kendini bulduğun birinin mısraları okumakta hoştur. Kim hoş değil dedi? Ben orda güzellikten değil, özellikten bahsediyorum (özellik derkende nitelik değil, özel olma durumu)[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Tamamda neden süper özel olman gereksinki. Özel özel ne özel bu özel olma tutkusu uğruna yapılanlar o kadar genelki bayıyo yani, hele dur bi sevgiline her sevgilinin normalde vericeği bi hediye ver o tadı yakala[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 malzeme:kız, sen, cepli bir esvap, karizma güneş gözlüğü diyeceksin ki: *!gözlüğü cebinden çıkartacak ve takacaksın* "hanfendi, doktor parlak şeylere bakmamı yasakladı, ama bu gözlük bile size bakmamı sağlayamıyor" kaynak: bir yeşilçam hatırası[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Unholy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 olm sen kıza mı aşıksın lafa mı aşıksın?[signature][hline]-used to know as hasanmezarci- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ha bide bu var Ardeth, Sevgilin içinmi özel cunki -senin özel olman onu mutlu ediyo- oluyosun yoksa özel olmayı sediğin içinmi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Güvenebilmek için, bilirsin benim bu konuda sorunum vardır. Daha açık oldu sanırım?[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yok mesela ben daha cok o özel durumu şeyi yapmış yaratmış olmak için yaparım, arada hanimefendiye hoşluk olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne hoslugu direk gidecen soyleyecen "ya benimsin ya togragin" diye cakacan tokadı orijinallik budur iste var mı bunu yapan yok! bu acıdan bakmayı deneyin efendiler.[signature][hline] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 09 Şubat 2005 02:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ardeth uyum sağlayamadı daha:) şovalyelik var hala ne çekiyorsak ondan çekiyoruz zaten. ki Ardethcim herkes ozan değildir orjinal olmak iyi de olsa ve her kız orjinalliği haketmez[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet abi 5 satırlık şiir başlığı v2 olacak sanki bu =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ama her ilişki Orjinalliği hak eder ya, ama bazen baya yorucu olur orjinallik kasmassın o yuzden =) Kİ herzaman en etkilici şeyde değildir hani.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 iliskinin arkasına etiket koyarsınız artık copyrigt hede hodo diye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar