fereke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 selam arkadaslar oyunu duydum indiriyorum parasiz oynamk istiyorum biraz araştırma yaptım beginner felan az çok bilgi sahibi oldum ancak kafam çok karıştı :( server sayısı birden fazla galiba her server in ayri üyelik kaydi mi var? ben paticikteki linkten üyelik kaydi yaptirdim sonra bir de ip ban olayini okudum neticede oyunu oynayabiliyor muyuz? teşekkürler
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Önce http://www.knightonlineworld.com/account/create_01.asp adresini tıklayıp kendine bir account açıyorsun. Oyunu yükledikten sonra bu accountun ile login oluyorsun... Farzedelimki "Ares" te oynayacaksın. Açılan server listesinden "Ares 1" "Ares 2" veya "Ares 3" ü tıklayıp "Connect" i tıklayacaksın. Karşına Karus sayfası çıkacak. Eğer Orc char açmak istiyorsan "Select Karus" u tıklayacaksın. Human char açmak istiyorsan "Next Page" yi tıklayacaksın. Açılan yeni sayfadan "Select ElMorad" ı tıklayacaksın. Açılan yeni sayfada charının spec'ini seçeceksin ve sana verilen 10 stat pointi charının özelliğine göre dağıtacaksın. (Mage isen 5 INT 5 MP, warrior isen 5 STR 5 HP gibi...) Char isminide yazdıktan sonra "Create" yi tıklayacaksın. Ardından açılan pencerede karakterini tıkladığın zaman oyuna girmiş olacaksın. Ares'te açtığın charlarla tüm ares serverinde oynayabilirsin. Her ares serverinde farklı charlar açamazsın. Ayrıca bir account hesabı altında açtığın tüm charların banka hesapları ortaktır. Birinci charında bankaya koyduğun bir iteme, ikinci charında bankadan ulaşabilirsin.... Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Yok server merver ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
fereke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 updateleri yapti oyun sonra hackshield diye bisi geldi oyle duruyo hic ilerlemiyor sorun ve çözüm ne olabilir acab ? teşekkürler
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 O arada sırada takılıyor. Windows XP de : Görev çubuğunu sağ tıkla, Görev Yönetici sini aç. hack shield i ve launcheri oradan kapat. Windows 98 de : 1 kez ctrl+alt+del yap ve oradan kapat.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Gift15h Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 tekrar dene bi kaç denemeden sonra yükler. yüklemesse knightonline klosöründeki Ko war ordan dene ordan yüklemeden girebilirsin ama vendora falan bir item satamazsin. sen dene yüklemesi lazim hackshildi
Öne çıkan mesajlar