bejawe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Evet arkadaslar ıyı bı bılgasayar toplamak ıstıyorum internetten bu is daha ucuz dediler bana yardımcı olursanız sevnırım Kendi parcanızı alabılırm.. Veya bana site soyleyebılırısınız ıyı ucuz guvenılır site ler İlginiz icin tessekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Almadan önce istersen biraz bilişim dergisi oku faydası olur. 3[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >> X+ Project web design << Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: rexx, 26 Mayıs 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Almadan önce istersen biraz bilişim dergisi oku faydası olur. 3 +1 mantıklı bir fikir[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 gigatek[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: rexx, 26 Mayıs 2005 19:00 tarihinde demiş ki: Almadan önce istersen biraz bilişim dergisi oku faydası olur. 3 Haklsın tesekkur edeım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bende topluycam ama ekran kartı,ses kartı,mainboard da kararsızım mainboard dan pek anlamıyorum ekran kartı ati radeon 9800 düşünüyodum ama pahalıymış arkadaşlar 5200 de iyi dediler siz ne önerirsiniz?[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Gigatek'den sakın almayın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=119996 bu sayfada özellikleri yazıyo . bilgisayar iyi durumda toplama ama hiç bi sorunu yok . sadece ben artık bilgisayardan sıkıldığım için satıyorum .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar