Michael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Arkadaslar bi bilgisi olan varmı ben forumlarda bulamadım nedir ,neyin nesidir. Bazıları client verdirme, bazıları renk degistirme diyor ama bu konuya ait forumu bulamadım help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 1.si bunun yeri sanırım sphere bölümü olacak.. 2.si de bu pek legal bişey değil...[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 1. si icin yazdıgım seyi tekrar oku bulamadım demisim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 programın kendisini arıyosan: dediğim gibi programın yaptığı işler nedeniyle illegal bi durumda olduğundan bulamaman doğaldır.. ondan bahseden (çıkardığı problemlerden vs.) topic arıyosan da uo sphere server bölümünde var bi kaç tane[hline] O biiir Icq kullanıcısı! O biirSazan avcısı O biiiiirkolordu komutanı! veeee o biir Pepelek Saplar Birliği® üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Michael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 thanks a lot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar