KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Benim bi bilgisayar var 3 yıl oldu, beni delirtmeye başladı. Eskide nsadece arada bir res atardı şimdi windows yüklerken her daim res atıyor, şansım varsa beni kırmıyor ve 5 dkliğine açıyor :) İşlemciye yeni terma lmacun sürdüm, hddyi değiştirdim, +2 fan taktım cık... Delircem inşallah power supllydir diyorum anakartsa biraz kasacak. Neden olabilir? :)[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 res atıosa makina herhangi bir donanımdan olabilir, tüm donanımı tek tek test etmen en iyisi. ben bu problem için 1 parça hariç tüm makinayı deiştirenler gördüm ama problem o tek parçada çıkmıştı :) tabi problemin donanımdan olduğuna eminsen. benim bi arkadaşta yeni/iyi bi ekran kartı var ama takınca res atıodu, çook eski böle s3 felan bi kart taktık düzeldi mesela :) oyun oynayamıodu gerçi eheh[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aynı sorunu yaşadım fakat problem ekran kartıydı[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yok ekran kartını da değiştirdim. hühü slot mu bozuk acep[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn
Öne çıkan mesajlar