Hirbag Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oyunlar için yeterli vaktim olmadığından; Burning Legion(pvp) serverında lvl 56(neredeyse 57) orc warrior accountumu satma kararı aldım.(item olarak çok iyi durumda) oyun kutusu ve cd yok ancak üye olunurken kullanılan serial ve onun fotoğrafını gönderebilirim bu sayede bir sıkıntı yaşamazsınız. fiyatı 250 ytl olarak düşündüm lütfen pazarlık etmeyelim çünkü çok daha fazlası harcanmıştır bugüne gelene kadar. burdan yada [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bişey sorcam neden cd ve kutusunu göndermiyorsunuz?[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hirbag Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oyunun çıkacağı zamanlarda Türkiye'ye haftalar sonra gelir geç başlarız diye endişelenmiştim. o yüzden yurtdışından kargo vs beklememek için online serial satın alıp oyunu download edip ilk gün başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hirbag Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 satılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evet satıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar