mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 "basic linux cummands" diye google yapın, zaten günlük kullanım için ihtiyacınız olan her şey çıkar. zamanla da insan öğreniyor onları kullanmasını. parametreler falan.. program kurmaya gelince fedora'da falan sanırım installation işi acaip kolaymış. tar.gz'ler evet çok uğraştırıyor çoğu zaman, ne zaman make, make install, ./configure desem bi error çıkıyor karşıma deliriyorum. ama fedora'da yum ile bu işi iyice kolaylaştırmışlar. (sharky kızıcak şimdi bana ama ne yapayım :) ) direk internetten çekip kendisi kuruyormuş. distribution'lar yenilendikçe, insanlar programları geliştirdikçe (open source tabi.. sürekli gelişiyor her şey.) linux daha da kolaylaşıyor.. zaman gerek biraz alışmak için sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kizmam da sunu anlatamiyorum ki, swaret de ayni seyi yapiyor.. Gidip internetten buluyor indiriyor falan filan. Yum gerekiyordu RedHat `e zaten, cok feci di sadece RPM.. Ama gel gelelim Debian `in apt-get i veya Gentoo`nun emerge i gibi degil ikisi de.. swaret herseyimi karsiliyor acikcasi.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Emerge taptığım bir komuttur, kullanan herkes de tapar. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 debian denemeye fırsat olmadı bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 konunun disi tartislmalarida resimleri kuculttugumuz gibi kucultsek[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Linux ve Windows Kardeşliği[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kardeşlikten çok ben ownage görüyorum burda bu arada red hat di mi o? [Bu mesaj mayfer tarafından 29 Ocak 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 FC3[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 İşte yeni masaüstüm: KDE Theme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 fedora'da vmware çalışmıyor sanıyodum.. e iyi bari çalışıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 İlla KDE yükleteceksiniz bana. :) XFCE 4.2 Ekran Görüntüsü (www.linux-sevenler.org adresinden alınmıştır isteyen gidip diğer ekran görüntülerine de bakabilir buradan.)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Yaşasın open source yaşasın linux .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gerçekten harika harika ss'ler. XP de böyle görünümlere dönüştürebilecek araçlar blunur mu?[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ohoh baya bi buldum hem de :P[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Black_Lupin, 08 Şubat 2005 02:19 tarihinde demiş ki: Yaşasın open source yaşasın linux . Kahrolsun Open source, kahrolsun linux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 http://iufbkt.freelinuxhost.com/han/images/screenshot.jpg öle çok bişi değil belki ama genede bi bakın. hımm link verince olmuyor,siz yukarda yazanı copy edip adres hedesine pasteleyerek bakın en iyisi [Bu mesaj othinn tarafından 14 Şubat 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Ooo Jeanette :)[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Şimdilik bunu kullanıyorum XP[signature][hline]pffKritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 800*600 yaptım, buyrunuz, sade sade[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind[Bu mesaj sanerixx tarafından 15 Şubat 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grekon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: sanerixx, 15 Şubat 2005 12:31 tarihinde demiş ki: 800*600 yaptım, buyrunuz, sade sade bu kullandığın xp sitil mi yoksa başka bir sey mi?[signature][hline]Ölümden Korkmuyorum! Sessizce bir düş görmekten farkı yok. Sonsuza dek süren bir rüya... [Cowboy Bebop] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 http://www.asmworm.com/shot.jpg [Bu mesaj Criminal2 tarafından 20 Şubat 2005 11:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 http://img.photobucket.com/albums/v109/elmaxxx/desktop3.jpg[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar