Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OS/Theme Screenshots

sharky

Öne çıkan mesajlar

"basic linux cummands" diye google yapın, zaten günlük kullanım için ihtiyacınız olan her şey çıkar. zamanla da insan öğreniyor onları kullanmasını. parametreler falan.. program kurmaya gelince fedora'da falan sanırım installation işi acaip kolaymış. tar.gz'ler evet çok uğraştırıyor çoğu zaman, ne zaman make, make install, ./configure desem bi error çıkıyor karşıma deliriyorum. ama fedora'da yum ile bu işi iyice kolaylaştırmışlar. (sharky kızıcak şimdi bana ama ne yapayım :) ) direk internetten çekip kendisi kuruyormuş.

distribution'lar yenilendikçe, insanlar programları geliştirdikçe (open source tabi.. sürekli gelişiyor her şey.) linux daha da kolaylaşıyor.. zaman gerek biraz alışmak için sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

kizmam da sunu anlatamiyorum ki, swaret de ayni seyi yapiyor.. Gidip internetten buluyor indiriyor falan filan. Yum gerekiyordu RedHat `e zaten, cok feci di sadece RPM..

Ama gel gelelim Debian `in apt-get i veya Gentoo`nun emerge i gibi degil ikisi de..

swaret herseyimi karsiliyor acikcasi.[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yaşasın open source yaşasın linux .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| CARPE DİEM|
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...