Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alış-weriş zewki!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
heyt be. bu kilota parası yetmeyen ingiliz kızları da antalya da kıro kardeşlerimize veriyorlar.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz
Mesaj tarihi:
Eauehaeuahbeuaeuaehaueaheuaehaeuauehaeha diye kısa bir gülümseme atıyorum .. ya bu yurt dışındaki kadınlar azmış walla ne işin var senin viblatörlü kilot ile git evinde kocan hazır falan !

walla çok komiğime gitti . ben başlığa ilk baktığımda dedim : aha galiba yeni elbiseler çıkmış bi bakayım falan dedim ama walla çok komiğime gitti ..

EAEEAUEHAEUAHEAUEHAEUAEHAUEAHEAUEAH[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
frp..
tasarımındaki hatayı en kısa sürede farkedeceğini umuyorum :))[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 30 Mayıs 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 30 Mayıs 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
lol erkeklerede yakında delikli kilot verirler..gerçeğinden kalıp alınarak üretilmiş,gerçek his veren..yumuşak ve titreşimli..

+1 :)[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Mesaj tarihi:
...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
LoL :D

Ben bunu penguende okumuştum.. geçen hafta yarılmıştım baya. Abi düşünsene kadının kildonundan vızırvızır ses geliyo. Kimbilir ne düşünmüştür ordaki ilk yardım ekipleri..

-lan bu kadına ilk yardım deil bir erkek laızm lan.. Çabuk suni sevişme uygulayalım..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 30 Mayıs 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
lol erkeklerede yakında delikli kilot verirler..gerçeğinden kalıp alınarak üretilmiş,gerçek his veren..yumuşak ve titreşimli..

lol delikli kilot benim 7 13 yaş arasında giydiğim kilotların çoğu delikti ztn eminim her türk erkeğinin kilodu deliktir ve şuan delikli bi bxr giyiyom aeuha komik olan tarafı havalandırıo desem eahe[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
Gülme krizine girdim ya ölüyorum gülmekten

Karı azmış ama ya alışverişte bile aklı nerde

Kesin orda "ah şimdi bayılsamda böyle yakışıklı biri gelse bana suni teneffüs yapsa" diye düşünüodur:P

Ki vibratörlü kilot gibi bi icadı türklerden başkası yapmaz diye düşünürdüm, demekki başka psikopat milletlerde var:D[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık;
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Mesaj tarihi:
Abi türk erkekler - amerikan karıları birbirlerinden uzak dursun mümkünse ;)[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Mesaj tarihi:
iide insan farketmezmi alt tarafında kendisini bişilerin titrettiğini[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
g-noktasını bulmuş, kadın bayılır tabi...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
ohannesburg!

korkulur abi ingilizlerden, yani kadının bu kadar çaresiz duruma düşeceğini de tahmin etmezdim

iç çamaşırı da ayrı iyiymiş walla[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
lol, artk coştkca coşmuşlar[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Mesaj tarihi:
o_O
koptum yaa..
Ya o külodu giyip alisverisemi gitmis bide pua
otursun oturduu yere..
karidaki fanteziye bak LOL! lol ve loool...[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 31 Mayıs 2005 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...