Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alış-weriş zewki!

Agirol

Öne çıkan mesajlar

Eauehaeuahbeuaeuaehaueaheuaehaeuauehaeha diye kısa bir gülümseme atıyorum .. ya bu yurt dışındaki kadınlar azmış walla ne işin var senin viblatörlü kilot ile git evinde kocan hazır falan !

walla çok komiğime gitti . ben başlığa ilk baktığımda dedim : aha galiba yeni elbiseler çıkmış bi bakayım falan dedim ama walla çok komiğime gitti ..

EAEEAUEHAEUAHEAUEHAEUAEHAUEAHEAUEAH[signature][hline]
'' Herkes bir prensesi severmiş ama ;
Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Sosyal ağlarda paylaş

frp..
tasarımındaki hatayı en kısa sürede farkedeceğini umuyorum :))[signature][hline]
In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...

[Bu mesaj harvester tarafından 30 Mayıs 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

LoL :D

Ben bunu penguende okumuştum.. geçen hafta yarılmıştım baya. Abi düşünsene kadının kildonundan vızırvızır ses geliyo. Kimbilir ne düşünmüştür ordaki ilk yardım ekipleri..

-lan bu kadına ilk yardım deil bir erkek laızm lan.. Çabuk suni sevişme uygulayalım..[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 30 Mayıs 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
lol erkeklerede yakında delikli kilot verirler..gerçeğinden kalıp alınarak üretilmiş,gerçek his veren..yumuşak ve titreşimli..

lol delikli kilot benim 7 13 yaş arasında giydiğim kilotların çoğu delikti ztn eminim her türk erkeğinin kilodu deliktir ve şuan delikli bi bxr giyiyom aeuha komik olan tarafı havalandırıo desem eahe[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

Gülme krizine girdim ya ölüyorum gülmekten

Karı azmış ama ya alışverişte bile aklı nerde

Kesin orda "ah şimdi bayılsamda böyle yakışıklı biri gelse bana suni teneffüs yapsa" diye düşünüodur:P

Ki vibratörlü kilot gibi bi icadı türklerden başkası yapmaz diye düşünürdüm, demekki başka psikopat milletlerde var:D[signature][hline]Doğruluğun kaderidir yalnızlık;
Kargalar sürüyle, Kartallar yalnız uçar
Sosyal ağlarda paylaş

iide insan farketmezmi alt tarafında kendisini bişilerin titrettiğini[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

lol, artk coştkca coşmuşlar[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...