muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bacım :) Plz Reddet me :) ( bi onceki topic plz )[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yazdıklarım görüyorumki yanlış anlaşılmış genel olarak , ben sadece ondan kurtulduğumu ve artık onu sevmediğimi söylemek istedim , sizinde fikrinizi almak istemiştim sadece neyse sorun değil ... dilerim bu mesajım anlaşılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Anlamadıgım olay pati kapanmadan once o kızla en ufak bir gulumsemesi icin ölür biterken pati acıldıktan sora bir anda kızla çıkmaya basladıgını ve hatta ondan artık nefret ettıgını falan yazmıssın. Sanırım pati kapalıyken cıkmaya baslayıp en buyuk ıstedıgını yerıne getırdın fakat sorasındaki olaylar seni baya üzmüs. Sonuc olarak dogru olanı yapmıssın bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben hiç bir zaman çıkmaya başladım demedim , sadece onun iğrenç biri olduğunu farkettiğimi söledim . ve ondan nefret etmeme neden olacak bir takım şeyler yaptı dedim , hepsi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ozaman kızla cıkmadan ayrılan biri olarak tarihe geçtin kutlarız[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ender insanlardanım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar