Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki yeşil daire bu kadarmı can yakar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bacım :) Plz Reddet me :) ( bi onceki topic plz )[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Mesaj tarihi:
yazdıklarım görüyorumki yanlış anlaşılmış genel olarak , ben sadece ondan kurtulduğumu ve artık onu sevmediğimi söylemek istedim , sizinde fikrinizi almak istemiştim sadece neyse sorun değil ... dilerim bu mesajım anlaşılır :)
Mesaj tarihi:
Anlamadıgım olay pati kapanmadan once o kızla en ufak bir gulumsemesi icin ölür biterken pati acıldıktan sora bir anda kızla çıkmaya basladıgını ve hatta ondan artık nefret ettıgını falan yazmıssın.

Sanırım pati kapalıyken cıkmaya baslayıp en buyuk ıstedıgını yerıne getırdın fakat sorasındaki olaylar seni baya üzmüs.
Sonuc olarak dogru olanı yapmıssın bence.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Mesaj tarihi:
ben hiç bir zaman çıkmaya başladım demedim , sadece onun iğrenç biri olduğunu farkettiğimi söledim . ve ondan nefret etmeme neden olacak bir takım şeyler yaptı dedim , hepsi o
Mesaj tarihi:
ozaman kızla cıkmadan ayrılan biri olarak tarihe geçtin kutlarız[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

• Yeni Oluştur...