BigZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beni tanıyanlar, neşe dolu, yerinde duramayan biri olarak bilirdi . 1 yıl önce, kütüphanede bir güzele aşık oldum . 1 yıl boyunca ona tek kelime edemedim . 2 ay önce onunla konuştum, oda beni kibarca reddetti ve arkadaş olmamızı söyledi . Neyse arkadaş olduk, çıktığı çocukla bile iyi geçindim (görünce içimden gırtlaklamak gelio) . Ama ne zaman ona baksam, gözlerini görsem, sarhoş muş gibi oluyorum, kendimden geçiyorum . Msn den konuşuyorduk sürekli, şimdi msn e avatar olarak kendi resmini koymuş . O resim bile onun karşısında konuşmamı engelliyor . Msn den onla konuşurken sanki o yokmuş gibi davranıyordum ama şimdi bana bakıyor . Ben onu hala çok seviyorum . Sadece paylaşmak istedim...Arkadaşlarımla bile konuşamıyorum, hatta kendime bile itiraf edemiyordum . Sadece biraz dertleşmek istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iyi yapmışsın, bak içime doğdu sen o kızla çıkıcaksın. altıncı hissim kuvvetlidir belirtiyim =][signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 en güzeli unutmaya çalışmak, olmuosa alkol, olmuosa yeni kızlar.. sana verebileceim tavsiye budur. belki bu saatte bu kadar yazabildim, belki benzer acıları yaşadım hala tam olarak içime atamadım, daa da yazarım herhalde. aşkın dozu kaçmamalı arkadaş, artık kimseden elimden geldiince hoşlanmamaya çalışıorum. böölesi daa güzel..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 just relax.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben başkasıyla yapamam . Başkasıyla çıksam bile sürekli aklımda o olucak . Ne ben mutlu olurum nede çıktığım kişi . Ben kendimi bile, onu sevdiğim kadar sevemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ah şu yeşil daireler... inşallah mutlu olursun bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 zamanında çok önce olmuştu. inan bana unutuosun. zaman çoğu şeyin ilacı olmasa da insan beyni o açıı kapatıo. unutuosun. onu görünce hissettiklerini, öptüünde, saçlarını kokladıın da aldıın mutluluu, onunla konuşçaın şeyleri daa önceden düşünmeni, onunla konuşurken ne kadar pot kırmamaya çalıştıını, onu bi an için olsun görmek için neler feda ettiini, onunla beraber olmak için kendi hayatını nası deiştirdiini.. unutuosun..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sadece onunla görüşmemeye, onu düşünmemeye çalış ki bunu başarmak için arklarınla takıl, yeni kızlarla beraber ol.. (çık demiorum tanış, takıl..) inan bana geçicek..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bigz'nin durumunu anlayabiliyorum uzun sürecek sanırım aşkı ama mutlu olacak inşallah yanılmam :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 unutabileceğimi ben hiç sanmıyorum . Sırf ona günaydın demek için otobüsten atladım ben . Sırf onu bir kaç sn görebilmek için 40 ateşle, yarım saat kapıda bekledim (sanki yeni gelmişim gibi) . Sırf onu görmek için almadığım derslere girip ders dinledim . Sırf onun için gıcık kaptığım insanlara gülümsedim . Sırf onun için, o üzülmesin diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bayağı aşıksın inşallah mesut olursun.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hep diyorum, kötü bir büyücünün canı sıkılıyordu ve eğlenmek için beni buldu . Bu kara laneti üzerime yolladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence dorsia cok doru sölemiş. o kız bi kere hayır dedi mi ? dedi .. o zaman bi tarafını yırtsan da kıza oldu dedittiremessin.. (bkz: bi bildiğim var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bazen ısrar etmek faydalı oluyor hemde çok tavsiye ederim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 benimde 6.hissim kuvvetlidir ve bende umutluyum . uncla a inanıyorum . Ama onu yerden bitme 7 santimlik cüceyle görünce (çıktığı çocuk 1.60 falan kızdan bile kısa) sinirim kalkıyor . bide çocuk sürekli ondan bahsetmezmi (benden haberi yok), buda iyice sinirimi bozuyor . Geçen onu 3.kattan atmamak için kendimi zor tuttum... yapılmaz denilen şeylerin yapıldığını gördüm . eminim bir gün oda doğruyu görücek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gene ben :) artık ondan öyle nefret ediyorumki size anlatamam :( bana yaptıklarını bir türlü afffedemedim . onu okadar çok seviyordumki , her kim olursa olsun (hatta kendi bile olsa) onu üzen kişiyi asla affetmeyeceğime söz vermiştim . ama öğrendimki gözümün içine bakıp yalan söylemiş günlerce ... dostlarım (ki gerek dost olduklarını çok iyi biliyorum , sadece arkadaş değiller . benim için benden bile daha değerli insanlar) bana sürekli onun bana yalan söylediğini söylüyorlardı . Ama o kadar çok seviyodumki onu inanmak istemedim , taaki kendi gözümle görüp , kulağımla duyuncaya dek . İlk önce onu ne kadar sevdiğimi bildiği halde benim canımı çok yaktı . Buu anlatmak istemiyorum çünkü hatırladıkça sinirleniyorum , daha sonra arkamdan konuştuğunu duydum ve konuştuğunu ispatlayacak bir mesaj attı 10dk sonra . Buna gözü kapalı inandım çünkü hem dostlarım bana bunu söylüyordu hemde hislerim beni uyarıyordu . (6. hissime çok güvenirimde :)) . Ve son olarak ondan iyice soğumama neden olan bişey oldu . Onu sevdiğmi biliyordu , bi çıktığı insanda vardı ama onu bahar şenliğinde , kıraç konser verirken (herkes konser, dinliyordu , ben bi arkadaşı kaybetmiştim o yüzden binanaın içindeydim) başka bi erkekle içerde tek başlarına fazla samimi gördüm . Tabiki görmezden geldim , o anda telefonla konuşuyordum , onları farketmemiş gibi davrandım . Ama ona o kadar kızmıştımki , zaten herşey birikmeye başlamıştı e bu son üç olay beni çıldırtan şeyler oldu . Onunla uzunca süre konuşmadım , yüzüne bakmadım . Bişey yapalım dediğinde işim var dedim . Ders projesini birlikte yapıyorduk , sırf bu yüzden iki hafta geciktirdim . Bi ara şenliği hatırlatmayı denedim , vurguladım ama sanki bişey olammış gibi sustu . O an benim için bitmişti , en azından kendisini savunmalıydı yada bişi demeliydi . Sadece susması canımı çok yakmıştı . Projemizi gösterdikten sonra "bana neden böyle kötü davranıyorsun son zamanlarda , bi derdinmi var ?" diye sordu bende ona "hiç bişi yok" dedim ama içimden "artık böyle" demeyi çok istemiştim . Bunu dostlarımı anlattım , ve onlar en doğrusunu yaptığımı , bana çektirdiği acıları kendisininde çekmesinin vaktinin gelmiş olduğunu , bunu çoktan heketmiş olduğunu söylemişlerdi . Ondan intikam almak öyle güzel bi duyguki size anlatamam :) . Ama şöyle bir sorun var . Ben onu herkesden çok sevmiştim , daha önce hiç kimseyi sevmediğim kadar çok sevmiştim . Onu artık özlemiyorum (hatta onun için yazdığım şiirleri , onun resimlerini bile tozlu raflara kaldırdım) ama onu severken hissettiğim duyguları çok seviyordum , hatta farkettimki ondan bile çok seviyordum . Şu anda hoşlandığım başka biri var ama onda hissettiğim kadar güzel duygular hissettiremiyor . Kısacası ben onu sevmeyi çok özledim :([signature][hline]imzalar rafa kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bi defa neyden niye intikam aldıgını anlamadım, ne yaptı kız sana ki bu kadar acı cektin? Ne bu siddet bu celal.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dorsia, 12 Şubat 2005 01:47 tarihinde demiş ki: bence bir kere reddedildiysen çok üstesine gitme.. +1 olacagı varsa bile olmaz üstüne gidersen. çok klasik bi laf ama doğru malesef: "kaçan kovalanır"[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigZ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya kız herkese açık açık bn kullandığını fln sölemiş (ben hariç) . bide onu sevdiğim için onu üzmek istemiyordum , bu yüzden normalde asla yapmayacağım şeyleri onun için yapıodum . Mesela normalde kimse beni yerimden kaldırıp bişey almak için okulun öbür ucuna , üç kat aşağı revire yollayamaz ama ben onun için gönüllüce fln gidiodum . Oda bunları bilio ve en ufak bişeyde bağırıodu fln . Buna sinir oluodum ama bişey demiodum . Projede birlikte çalışırken yaptıkları , kendini benim efendim sanması (ki herkes bilirki özgürlüğüme bağlıyımdır) , onun okuldaki diğer salaklardan (bizim okul biraz motor denecek insanlarla doluda) farkı olmadığını görmem (ki ben onu iyibi kız sanardım) ama artık benim için nefret ettiğim insanlardan bi farkı kalmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Dogru olanı gormussun o zaman. İntikam nefret vs bos isler ama sana bisey kazandırmaz tersine kaybettirir onundeki maclara bakıcaksın. Bi an yoda gibi hissetmedim degil ama =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 en iyisi hiç bişey hissetmemek nefret ve aşk birbirine yakındır. dönüşmesin dikkat et:)[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nedne iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alal alla bahar -vurdu galiba[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 lol yeşile boyanmış memeleri düşünen bi ben diilmişim oh be rahatladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Aşk..Güzel Duygu allahıma! [signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın [Bu mesaj muratty tarafından 31 Mayıs 2005 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 siz erkekler kızları hiç anlamayacaksınız XD kız seni ztn elde etmiş ve senin ondan hala hoşlandığını biliyoken -yani sana sahip olduğunu düşünüyorken-, gururu bu kadar okşanmışken ve kendini beğenmişliği doruk noktasına ulaşmışken daha da üstelersen kız "hiç" seni takmaz. bi süre cool takıl, ilgilenme. ztn ilgin gitgide azalacak, ne gerek var bunu dünyanın en büyük sorunu haline getirmeye?[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar