Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 The Ancient Leaf ,Stave of the Ancients ,A Proper String ,An Introduction ,Ancient Sinew Wrapped Lamina LvL 60 epıc questlerı ama bunların hepsınde Alliance yazıyor bunları Horde ler yapamıyor mu ?.[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yapabiliyor niye yapamasın.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 The quest is the same, with the same NPCs, for both Alliance and Horde. I'm a 60 Tauren Hunter and I have completed the quest. Ancient Sinew Wrapped Lamina Binds when picked up Unique 18 Slot Quiver Classes: Hunter Requires Level 60 Equip: Increases ranged attack speed by 15%. Item Level 75 Source: Quest Sanırım bu tauren arkadas yapmıs bu quest ı burada yapmıs olan kımse varmı..[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Horde ve alliance için aynı quest. Benim guildde biri yaptı, önce Majordomo nun chestinden quest itemı alıp başlatıyosun. Bow ve staff için onyxia dan drop, quiver için Azuregos dan drop lazım .. ama bir sonraki patchden itibaren Azuregosdan düşen Sinew diğer high level elite dragonkinlerden de düşecek. [Bu mesaj odium tarafından 30 Mayıs 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Striker's Mark Binds when picked up Ranged Bow 69 - 129 Damage Speed 2.50 (39.6 damage per second) Durability 90 / 90 Requires Level 60 Equip: +22 Attack Power. Equip: Improves your chance to hit by 1%. Sells for 7 Gold 57 Silver 46 Copper to vendors Item Level 69 Source: Drop Bunu alıp usttekı quest ı de yaparsak guzel olur sanırım.. Blastershot Launcher Binds when picked up Gun 73 - 136 Damage Speed 2.60 (40.2 damage per second) +6 Stamina Requires Level 60 Equip: Improves your chance to get a critical strike by 1%. Sells for 8 Gold 25 Silver 72 Copper to vendors Item Level 70 Tabı bu duserse Quiver questını yaptıgımıza pısman olabılırız :)[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hmm.. ben tüfeğimle o staffı almayı tercih ederim şimdilik. Yada hmm bilemiyorum ki zor bir tercih. Bu arada BLde o questi yapan yada yapmaya yaklaşan yok henüz. Biraz masal gibi görünüyor şu anda.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 strikers mark güzel yaydir (ayiptir söylemesi 1 aydir kullaniyorum) ben de questi bulsam staff icin yapacam zaten.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 . [Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 31 Mayıs 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar