Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıç - Balta - Kalkan - Zırh satın alınabilcek bir yer..

Alagar

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, istanbulda en başta kılıç olmak üzere bunları nerden satın alabilirim bildiğiniz bir yer varmı?

Ayrıca sokakta kılıç taşımak suç mu? Yada polislerin uyuzluk yapma durumları varmıdır bu konuda?[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıkoyde yuzbasıoglu olması lazım, pttnin ordan yukarı yuru solda.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

sokakta keskin kılıç taşımak suç:) bıçak bile parmak boyunu geçmicek. Onunda amacı olmalı yani adam öldürmek diilde atıyorum halıcıysan.

Bizde satılan kılıçlar krom kaplı uyduruk şeyler.
Yada döner bıçağına metal sap yapıyolar falan:) vurdumu gidiyo.

Ben Pragdan aldım kılıcı. 4800kıronmuydu neydi. 200dolara eşdeğer bişiydi. Gayette sağlam yay çeliğinden yannız bakım yapmassan pas tutuyor. Ama çok sağlam çelik olduundan çentik açılmıyor vurunca:) direk savaşa gidilen kılıçtanmış zaten süsten çok.

Bir üst seviyesi vardı daha sağlam bir çelik türünden daha pahalıydı ama 5200kıronmu neydi. Almadı babam napacan savaşamı gidicen diye:P

Üstlerinde değişik bir damgası var. kartal işareti var mesela. Birde kartal+kılıç işareti var bunnar dayanıklılığını belirtiyo.

Kartal+kılıç olan en dayanıklısı. Benimki bi alt versionu. Bunun altında ise süs kılıçları falan başlıyo bildiim.
En sonda ise bizim krom kaplı katanalarımız.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Sosyal ağlarda paylaş

vaalla sana tavsiye bi harbici havali silah alman ben ondan alicam hiç bi sucu yok hiç bi belgeye ihityacin yok arkadasimda avr herif heryere girip cıkıyo ueauhe hatta güvenlikten gecerken sak diye koyuyo silahi görünümüde gercek gibi güvenlikci tırsıyo buyrun diyo zuahzua
yani.. en iyisi havali kurusıkıda alma cunku ates edersin herif gercegi ceker nanayı yersin ! :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip zımbırtıların hepsini nette satış yapan yabancı yerlerden almanızı öneriyorum :) trde satılanların %99 u çin malı dandik şeyler,keskin bile değil çoğu.

dışardakiler ise ocaklarda, el yapımı olarak falan yapılıyor gerçek ustalar tarafından gerçek çelikten falan. battle ready satılıyorlar yanında biley taşı vb bile geliyor bazen.

bende balta var mesela :p[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

hmm sanırım gerçek boyutlarını anlamada yardımcı olsun die koymustum o kapağı onu zamanında, niyeyse artık :)

yani öle çok büyük bişi deil, 1h için sonuçta, ama 10dk savurduktan sora omuz/kol felan kalmıo pek ağrıdan. hafif bişi deil yani.

bide şunu almayı düşünüyorum kendime bi ara

edik: by the sword dan international siparişi ancak mail atarak verebiliyorsunuz bu arada, mailda size ödeme seçenekleri vb yollanıo (paypal var). o şekilde tr ye yolluyolar.

[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 31 Mayıs 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...