Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Turnuvasi duzenleniyormu bunun eger duzenleniyorsa kaca kac nerde odul ne bilen warsa yardımcı olursa cok sevinirim birde kach takım war istanbul icinde bu turnuvaya gelebilecek olan (bende turnuva duzenlemeyi dushunuyorumda once bi fizibilite cikarayim dedim ehehe )[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Dota da SoulCube Battlenetteyim.Bilen bilir. Ha bu arada maçlar flan diyosun ben şöyle bşey hatırlıyorum istanbul beşiktaşta Adeks 2 de dota d day turnuvası falan yapıyolardı galıba ben oyle hatırlıyorum ama hiç katılmadım. Bilgin olsun.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 warcraft bölümüne yazalim[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 warcraft kısmı olsa oraya yazacaktım yada ben kör oldum bulamadım :) adeks te eger turnuva warsa katılmak lazım sanırım katılım olursa guzel bi turnuva duzenlemeyi dushunuyorum bi adexi kontrol etmek lazım o zaman[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dota nin wow la ne alakasi war bu arada ben onu anlamadim acikcasi...[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar