erchivist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Slm, Mayısda çıkan box larda 10 gün kullanımlık bir hediye gelmişti. Bu şifreyle account oluşturup onu normal acc ye çevirmek mümkünmü ? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rescala Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Hm o 10 gunluk dediin guest pass sanırım.Bunla 10 gun wowa giris yapabiliosun orj cdyle tabi.10 gunun sonunda sana soru soruyor ve bir sifre istiyor bu sifre orj cd kabının ustunde mevcut.Bu sifrei yazıosun ve nekdr uyelik istiosan guncelliosun[signature][hline]World Of Warcraft [ Ragnaros ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Öncelikle teşekkürler ilgine, Ben zaten cd kabın içindeki key ile acc açtım ve oynuyorum. Benim sormak istedğim guest pass ile oyuna başlayıp süre bitiminde asıl acc den bağımsız olarak yeni bir acc açılabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sanırsam 2si de farklı accountlar...guest pass ile açtığın account ile kutunun içindeki authentication key ile açtığın account farklı olması gerek[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar