Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Jean C. Grange ' ın yeni romanı çıktı ve bence adam yine dehşet bi kurgu oturtturmuş. Herkese tavsiye ederim... Bu arada Kurtlar İmp. giden var mı nasıl bende bu hafta gidicem .[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Stephen King in romanları daha güzel bence.En azından cd leri var yani filmleri okumak zorunda kalmıyorsun. :D Tavsiye ederim[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Promecium, 30 Mayıs 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Stephen King in romanları daha güzel bence.En azından cd leri var yani filmleri okumak zorunda kalmıyorsun. :D Tavsiye ederim Teşekkür ederim arkadaşım. Şu mesajını okuyana dek "Yabancılaşma nedir, nasıl bir şeydir?" diye soranlara güzel bir örnek veremiyordum. Artık bir link verip hallederim.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kitabı henüz okumadım ama hayalkırıklığı yaratmayacağını biliyorum. önceki dört kitabını okuyanlar bilir, adam kendini bir yazar olarak çok geliştirdi. leylekler uçuşu ve kurtlar imp.daki grangé arasındaki fark barizdi. s.kingle kıyaslamaya gelince..grangé'in çok daha gerçekçi bir dünyada/atmosferde çok daha yaratıcı fikirleri ve sağlam bir kurgusu var, bunun da ötesinde çok ciddi bir birikime sahip. s. kingse sadece uzun yıllardır "piyasanın adamı"[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar