elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 selam. bir tema yükledim stylexp den mi themexp den mi bir programdan. ondan sonra windows tan klasik tema seçtim. şimdi tüm herşey simsiyah oldu bir tek iconları görebiliyorum yazılar da simsiyah. sağ tıklayıp özellikler diyorum sayfa acılıyor ama simsiyah hiçbirşey göremiyorum ki seçeyim. internet browserı acarken bile siyahtı ordan zar zor seçtim tıklama yerini de paticikforumlarına girdim.. acil yardım pls[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 boşluğa sağ tıkla açılsın property ler aşağı oka tıkla entera bas seni eski windows theme ine götürmesi lazım en azından görebilirsin bi değişiklik yaparsın olmazsa win + d ile show desktop, tekrar show properties de ve şunu dene: gene properties 4 defa tab 3 defa sağ ok 1 defa tab bir defa aşağı ok enter[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 volfied teşekkürler . fakat zaten hiç yazı göremiyorum tamamen siyah bir tek ikonlar var ... sorunu hallettim neyseki .. style xp nin masaüstünde ikonu vardı .ona tıklayıp xp nin kendi temasını seçtim bir anda masaüstüm aydınlandı :d[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 zateny azı görmene gerek olmadan yapman için sana shortcut ları verdim properties sağa tıkladığında en altta duran şey olduğunu bildiğini varsaydım aynı sorunla ben karşılaşmıştım, mouse ile tahmini giderek çözmüştüm[signature][hline]Herkes g3nki g3nkine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar