madsoul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 istanbulda oturan arkadaslardan nokia 66oo satan varmı acaba ? 2. el arıyorum ve yani dış gorunuşu önemli degil iç sisteminde sorun yoksa sorun yok demektir.. 280 milyon çalışır benden..[signature][hline]Mail: [email protected] Mail: [email protected] Msn: [email protected] Msn: > [email protected] < Icq: 146399049 Icq: 9093131 Yonja: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Eğer 15 gün öcne görseydim satardim 280 milyona :([signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 1. el var guselim :) 280 vericeksen Heralde cok zenginsin Canıms..[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar