Bumper Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben yeniyim bias burda o yuzden merak ettim acaba nm we ww spawnları oside nerde cwplarsanız sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
x3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 uo.stratics.com[signature][hline]Some walk under rain others just get wet. Commanding Lord of Shadowlords 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genellikle tüm serverlar OSI standartlarında spawn yerleştirdikleri için şu şekilde tarif edebilirim: Nm: Doom(df) giderken ilk heallerın aşağısında Ww: İce Dungeon en son kısımda nm almak kasabilir. birde Humility deki Dragon Dungeon da bir nm var ama onu çıkarmak imkansız gibi birşey olduğu için boşver diyorum[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 peki zylo kardeş slayer tr de nerde var spawnlar *[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zylo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 slayer tr nin spawnları ap ayrı ilk kurulduğu zamanlarda girmiştim brs o yüzden hatırlamam zor ama bi bakarım[signature][hline]LvL 99 Legendery Poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar