tamirci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 1 hafta kadar önce aldık bi tane honda hrv babam bayiye gitmiş 44 milyara jip görünce alıyım dedim diyo.neyse almış yadigar bi opel corsa vardı benim onu satmış ona çok üzüldüm ama bu aracı görünce hakkatten iyi yaptığını anladım. 1.6 motor var araçta benzinli.performans olarak muhteşem araba ayrıca aksesuarlarlada oldukça hoş duruyor.pahalı rakipleriyle yarışçak seviyede değil tabi ama gerçekten güzel araba.şimdi buna ne gibi modifiye yapabiliriz onu tartışmak istedim ben[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hrv'nin en sevmediğim yanı 1.6 motor olması.hiç yakışmıyo ztn ağır araba.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yanlız kalkışta fln çok süper araba.hız bakımındanda 170 i gördüm otobanda.[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hrvler tek kapı olanlar mıydı? eğer oysa kalkışı ve hızlanması gerçekten güzel. alet resmen altından kayıyo gibi gidiyo. hayırlı olsun güle güle kullanın[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.. Modifiyem kom tavsiyesi vereyim sana. Kanka senin jip fazla yüksek bikere bas onu aşağıya yay tak amortisör tak sonra jant tak 21 inç tak kaldırır sonra bi siyah cam filmi sonra motora bi çip bi hava filtresi katalitiğide iptal et kanka sonracıma kanka ne kaldı bide badikit yaptır tamamdır kanka kullan kanka :p Wala ben hep orjinal kullanmaktan yanayım ama modifiye diyosan illede pek kaldıracağını düşünmüyorum zaten oldukça ağırdır tahminimce 1.6 motorda fazla ufak kalmış. Birde sürekli 4x4 ise tuz biber :) Dış modifiye dersen tabiki seçeneğin çok[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hondam Türkiye'nin en geniş honda kullanıcıları platformu sanırım.. Orada bizzat hrv kullanıcılarının tecrübelerinden yararlanabilirsin.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya içten yapılcak pek bişey yok zaten araca doğru diyosun.dış modifiyeye bişeyler düşünüyorum ama[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bide araç sürekli 4 çeker değil oda ek olsun :)[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bak o çok iyi olmuş yoksa inanılmaz yakardı :) Şöyle bişey bulabildim bi bak istersen müzik sistemini çekmiş daha çok ama[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar