McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :) PHP koduna eğer ziyaretçi paticik.com üzerindeki bir url den gelmişse arama yapılamamasını sağlayan bişiler ekledim. Ondan olabilir :-P Şaka bi yana site alt yapısı %90 oturmuş durumda olduğundan ev yüklenmesi yapılmadı, onlar çalışıyor mu diye denemek için. Yazlık falan lazımsa ayarlatabilirim :) Bu arada siteyi PHP tabanlı yaptım ama Google Bey okusun diye HTML gibi gözüküyor.. [Bu mesaj McsPeyn tarafından 06 Kasım 2004 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 valla bi yazlık ayarla bana marmaris ten :D[signature][hline]darkforter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 FA Emlak daha çok Mersin civarı çalışıyor valla, Marmaris uzak kalıo. Buraları da düşün bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Alanadı sorununu çözebildik. Artık http://www.faemlak.com adresinden ulaşılabiliyor. Daha çok eleştiri, daha başarılı bir site mantığıyla hunharca eleştirmenizi bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 renkler birbiriyle uyumsuz gibi geldi nası desem daha birbiriyle uyumlu, güzel bi kompozisyon çıkartçak renkleri seçebilirsin. renkler birlikte bi harmoni yaratsın. bi de büyük puntolarla yazılmış telefon numarası siteyi değil ama faemlak şirketini biraz esnaf gibin gösteriyor. site de aklı başında şirket havası var ama koccaman telefon numarası işi biraz bozuyo tabi bunlar kesin şeyler değildir, sadece gördüklerim, yanlış düşünüyor olabilirim, dizaynla aram çoook çok ii değildir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! [Bu mesaj Rahan tarafından 22 Kasım 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya haklısın aslında, ben de oraya o telefon numaralarını koyarken pek gönüllü koymadım ama firma özellikle oraya kırmızı renkle koyulmasını rica etti, ben de kırmak istemedim. Bu arada renk uyumu için pantone renklerini falan mı kullanmam lazım?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aslında rekler benim hoşuma gitti. güzel olmuş[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alainz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sade ve guzel olmus insanın içini yormadan renkleri ön plana cıkartma iyi uygulanmıs.Basarılı bir site bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 guzel beyendimm[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dinamik olmuş güzel afferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gayet iyi kodlamalar da iyi olmuş gibi ilk bakışta açılış hızı da gayet iyi. flashlar başarılı.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yükleme süresi o kadar uzun değil bence hoş olmuş çalışmalarının devamını dilerim[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur Http://www.sadece.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yükleme süresi kral nası yavaş? baya iyi diyebilirim güzel olmuş site eline sağlık[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet yükleme süresi çok kısa sürdü hatta göremedim bile tam olarak. üzerine düşeni yapabilecek bir site olmuş. tasarımda aynı şekilde. güzel.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Kim demiş durduk yerde paramı kazanılır diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sade ve kullanışlı olmuş, yükleme süreside gayet iyi. ellerine sağlık[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Obaa çok saolun ya, Takvim 19 Haziran'ı göstersin, birikmiş projeleri yürürlüğe koymaya başlicam. Büyük bi kısmı yoğun insan gücü gerektirio, o açıdan her zaman desteğinize ihtiyacım olacak. Neyse gaza gelmiim ben sabırla bekliyorum, zaten bugün ÖSS kampında yoruldum baya, banyoya akim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: DynamicK, 29 Mayıs 2005 20:30 tarihinde demiş ki: yükleme süresi kral nası yavaş? baya iyi diyebilirim güzel olmuş site eline sağlık sen paso download izlediğinden öyle gelmiştir sana. onlar yavaş bu hızlı fln :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şuanda tekrar baktım hızı daha iyi olmuş :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:256melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar