Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözlükten makina yağı çıkarmak

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Başına gelmiyen bilemez:-P
Eet yeni bi saçma kemikıl topici oluyo bu.
Kompresöre yağ koyarken çalıştırınca kapaktan yağ fışkırıp tam gözlüğe damlamıştı. Acaip sinir bir durumdu.
Çünkü yıka yıka asla çıkmıyordu. Castrol bide en kaliteli markalardan ehehe. Asıl amacı sürüldüğü yerden hiçbir şekilde çıkmaması gereken birşeyi nasıl çıkartıcaktık:).

Su ve sabunu geçin. Denedim onu olmadı. Sonra ablam Cassie bi yol söledi şahane çalıştı.
O yolu bulana helal.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.

[Bu mesaj Chemical tarafından 30 Mayıs 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten baktım yağ geliyo gözü kapattık refleks olarak. gözlük kurtulamadı ama[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.

[Bu mesaj Chemical tarafından 30 Mayıs 2005 21:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AssassiN, 30 Mayıs 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
ablan dediyse asetondur diyorum.

+1 kızların ilk aklına gelen şey aseton abii geçenlerde bi arkadaşın saçına sakız yapıştırdım git aseton al gel geçirir dedi ?? gittim aldım geldim bişiy yapmadı[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

çok geç khas bildi:P kolonya gayet güzel yağ parçalıyor bolbol dökünce:) alkol idi cevabı ama kolonya da oluyo.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Sosyal ağlarda paylaş

said:
http, 30 Mayıs 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
yok abi benzini inceltmiyomuydu o?

Solvent benzini inceltir de, çözücü gibi bir manası var diye hatırlıyorum.
Eğer sadece benzin incelticiler için kullanılan bir isimse solvent ihtimalinden vazgeçiyoruz :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp
"Biz insan yakıyoruz."
Sosyal ağlarda paylaş

ı ıh pek yapmadı:) (benim gibi adamın filtreli gözlüğümü olur ya. ona göre alıyorum sağlam olmayınca uzun süre gitmiyor)[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 30 Mayıs 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khas, 30 Mayıs 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
said:
http, 30 Mayıs 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
said:
W3r3wolf, 30 Mayıs 2005 21:22 tarihinde demiş ki:
Solvent işte.
Deterjan yağ çözüyordu galiba.

yok abi benzini inceltmiyomuydu o?

heeh bir kurtlar vadisi hayranı daha :D:D:D

:utaniem:[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 30 Mayıs 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
çok geç khas bildi:P kolonya gayet güzel yağ parçalıyor bolbol dökünce:) alkol idi cevabı ama kolonya da oluyo.

iide asetonda alkol deil mi??? aseton daha once geldi... aseton alkol deilse kusuruma bakmayın acep:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

Aseton ile alkol apayrı iki kimyasal:) saf asetona elini sokarsan hafif bi asit gibi yakar misal.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C

[Bu mesaj Chemical tarafından 30 Mayıs 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...