arc Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 apartman, daireler arasında kayıyor kamera bi tarafta bi oğlanla kız, tiplerden belli yabancı, maviler giymişler, duvar var arada, diğer tarafta türk bayraklı gençler bağıra çağıra maç izliyorlar gol oluyo bağırıyolar, mavili komşular surat ekşitiyolar "komşuya verdiğimiz zarardan ötürü özür dileriz" "coca cola türk milli takımı resmi sponsoru" coca cola'nın dünya kupasındaki reklamını da çok sevmiştim (kırmızı beyaz ampüller, en büyük türkiye), adamlar işi biliyorlar. milli duygulara dokundurup dikkat çekmece iyi fikir tabi :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind join msn > [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tam gaz bi reklam olmuş.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 vaaayy ck gsel olms. daha izlemedim ama.[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Gayet başarılı bir reklam. Yapan ajansı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar