Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 türkler diyerek çok mu genelliyoruz acaba. Mesela insan olan türk var bide öküz olan türk var. BEn ingilizin tekiyle rp yapa yapa oyunuyorum ordan bi adam geçiyo. Neymiş adı? Malavurucu, yok bilmem neden ne yapıcı. Bazı soydaşlarımız hakkaten oyunun tadını kaçırıyodu.
Chosen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Eternalus, 30 Mayıs 2005 18:54 tarihinde demiş ki: türkler diyerek çok mu genelliyoruz acaba. Mesela insan olan türk var bide öküz olan türk var. BEn ingilizin tekiyle rp yapa yapa oyunuyorum ordan bi adam geçiyo. Neymiş adı? Malavurucu, yok bilmem neden ne yapıcı. Bazı soydaşlarımız hakkaten oyunun tadını kaçırıyodu. +1[signature][hline]------------------------------------ Nation :EL Morad Server :Beramus NicK :Barbarians CLaN :Unkown Blade Master Warior ----------------------------------
anes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ..türkler diyerek çok mu genelliyoruz acaba. Mesela insan olan türk var bide öküz olan türk var. BEn ingilizin tekiyle rp yapa yapa oyunuyorum ordan bi adam geçiyo. Neymiş adı? Malavurucu, yok bilmem neden ne yapıcı. Bazı soydaşlarımız hakkaten oyunun tadını kaçırıyodu.... +2[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar