Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu resim abi tamam gerek kalmadı bu resimde karar kıldım ama şimdi sorun her taraf aynı eşitlikte olması lazım değilmiş yanlar biraz daha uzun olması lazım Tamam ben tarzımı buldum Goth punk işte budur[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar[Bu mesaj Erutan tarafından 30 Mayıs 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 birincisi mohawk saçın jölesiz hali çok çok çok kötüdür, mohawk yaptırıcaksın her zaman öyle gezebilmen lazım aynı zamanda kel kalmayı göze al, o saç eski halini alamaz o kadar zorlamadan sonra..[signature][hline]the sky above...was the color of television, tuned to a dead channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 goth punk ayagına çizmesinler senı yolda yururken o şekıl? ha sakallarıda öyle yapmayı unutma ama sakın [signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 30 Mayıs 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Jole manyağı yapmıyacaksınki zaten Belli bi miktar jole sürüp Spreyrele kaldırcaksın ben yaptım 3 gün boyunca kaldı 3. günde taş gibiydi sadece önü hafif açıldı çalıştığım için boz lan sacını dediler zorunlu bozdum bende[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 isterseniz yapim geliyim saçları bu şekil ?[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 edward scissorhands e danışın[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ilhan mansız isterse4n fistan da örnek çok auehauheuha[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 hrr[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Fiz tekrar saol yardımların için bu aralar baya yardımın dokunuyor bana (pati son acıldığından beri)[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar [Bu mesaj Erutan tarafından 30 Mayıs 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Xanthe, 30 Mayıs 2005 02:45 tarihinde demiş ki: ilhan mansız isterse4n fistan da örnek çok auehauheuha ağzımdan aldın :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 napiim abi kızlar hasta bana hem çevremdekiler hem nettekiler.[signature][hline]youth only zone!Akvaryum TutorialI was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yürü be kim tutar seni.. :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yanlı fotoraf cok başarılı delirdim, fistan daha yuksek kalitelisi varsa onu koysana stocklıyım[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 sorry dermişim. lol. sorry :P[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bu arada parlak mavi-siyah saç gothic hatunlarda mukemmel duruyor.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 http://www.hair-news.com/ms1.html burdan bak bir[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok abi hepsi aynı farklı die yutturuolar geldim 23 e kadar baydım sevdim ben fiz in koydugunu ama üstünü yeşil boyatıcam[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 boyatcaksan kızıla boyat komple boyat üstünü fln boyatma hatta dışarda boyama ablan varsa evde boyasın 10 milyona saçlarıda eğer şu anda uzunsa arkaları topla önlerde az uzun kalsın böle tam göz hizasında yada jedi yap o zmaan boyatma arkadan uzun bir kuyruk bırak illa mohawk yapcam diyorsan öle dandik bir yere gitme sonra adamlar alır yanları kalırsın ortada tavuk gibi kat kat alsınlar saçı ama en güzel beni saçım tabi [signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 herhalde abi katkat alcak Öle ne horoz dötü gibi olurya xDs[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 jöle kullanmıyorum ben. bırak ya allasen , neden tarz yapayım ki. ben olmuşum tarz[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 punk'ın amacı serserilikse nasıl oluoda annen kızdı die saçlarını o şekil yaptırabiliyorsun? madem aykırısın çevreden gelen tepkilere göre dış görünüşünü değiştirmemen gerekir. hadi bunları geçtim değiştirdin,bu saç şeklinin senin kişiliğini ifade ediceğine gerçekten inanıyormusun? yoksa...neyse..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: DuNgEoN, 30 Mayıs 2005 02:24 tarihinde demiş ki: uçuk olunca ne olucak ilgimi toplucaksın!ben senin bahsettiğin tarzda ki insanları görünce dövesim geliyor!belki hayvanca bir cümle oldu ama öyle kişisel fikrim :) gerçektende böyle takılan tipler var birde eywallah lkafım yok ama senin düşüncendekilere aşırı kılım maksat ilgi çekmek olayı var çünkü ve ben sana diyim antipati toplarsın sadece başka birşey olmaz.. denedınmı daha önce?onların hosuna öle gıdıor demekkı mesela benımde hosuma gıtmeyen adam bı pantolon gıyıor 3 kısılık sankı böle artıst artıst yuruyusler fılan salak salak gözlukler sacma sapan seyler[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Natural_Jedi, 30 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: punk'ın amacı serserilikse nasıl oluoda annen kızdı die saçlarını o şekil yaptırabiliyorsun? madem aykırısın çevreden gelen tepkilere göre dış görünüşünü değiştirmemen gerekir. hadi bunları geçtim değiştirdin,bu saç şeklinin senin kişiliğini ifade ediceğine gerçekten inanıyormusun? yoksa...neyse.. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 olm hem annem kızıyo diyosun hemde punk modeli arıyosun bence sen 1469 yaptüm aile hasta olsun sana :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar