Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç modelleri...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

bu resim abi tamam gerek kalmadı bu resimde karar kıldım ama şimdi sorun her taraf aynı eşitlikte olması lazım değilmiş yanlar biraz daha uzun olması lazım

Tamam ben tarzımı buldum Goth punk işte budur[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 30 Mayıs 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

goth punk ayagına çizmesinler senı yolda yururken o şekıl?

ha sakallarıda öyle yapmayı unutma ama sakın
[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 30 Mayıs 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Jole manyağı yapmıyacaksınki zaten Belli bi miktar jole sürüp Spreyrele kaldırcaksın ben yaptım 3 gün boyunca kaldı 3. günde taş gibiydi sadece önü hafif açıldı çalıştığım için boz lan sacını dediler zorunlu bozdum bende[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

Fiz tekrar saol yardımların için bu aralar baya yardımın dokunuyor bana (pati son acıldığından beri)[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 30 Mayıs 2005 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

boyatcaksan kızıla boyat komple boyat üstünü fln boyatma hatta dışarda boyama ablan varsa evde boyasın 10 milyona saçlarıda eğer şu anda uzunsa arkaları topla önlerde az uzun kalsın böle tam göz hizasında yada jedi yap o zmaan boyatma arkadan uzun bir kuyruk bırak illa mohawk yapcam diyorsan öle dandik bir yere gitme sonra adamlar alır yanları kalırsın ortada tavuk gibi kat kat alsınlar saçı
ama en güzel beni saçım tabi
[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

punk'ın amacı serserilikse nasıl oluoda annen kızdı die saçlarını o şekil yaptırabiliyorsun?
madem aykırısın çevreden gelen tepkilere göre dış görünüşünü değiştirmemen gerekir.
hadi bunları geçtim değiştirdin,bu saç şeklinin senin kişiliğini ifade ediceğine gerçekten inanıyormusun?

yoksa...neyse..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DuNgEoN, 30 Mayıs 2005 02:24 tarihinde demiş ki:
uçuk olunca ne olucak ilgimi toplucaksın!ben senin bahsettiğin tarzda ki insanları görünce dövesim geliyor!belki hayvanca bir cümle oldu ama öyle kişisel fikrim :) gerçektende böyle takılan tipler var birde eywallah lkafım yok ama senin düşüncendekilere aşırı kılım maksat ilgi çekmek olayı var çünkü ve ben sana diyim antipati toplarsın sadece başka birşey olmaz..

denedınmı daha önce?onların hosuna öle gıdıor demekkı mesela benımde hosuma gıtmeyen adam bı pantolon gıyıor 3 kısılık sankı böle artıst artıst yuruyusler fılan salak salak gözlukler sacma sapan seyler[signature][hline]The evil makes me cry, one day it will cry
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Natural_Jedi, 30 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
punk'ın amacı serserilikse nasıl oluoda annen kızdı die saçlarını o şekil yaptırabiliyorsun?
madem aykırısın çevreden gelen tepkilere göre dış görünüşünü değiştirmemen gerekir.
hadi bunları geçtim değiştirdin,bu saç şeklinin senin kişiliğini ifade ediceğine gerçekten inanıyormusun?

yoksa...neyse..
[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...