Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç modelleri...

Sorj

Öne çıkan mesajlar

ya bu saç modellerinin isimlerini nerden bulabilirim Saça şekil yapcamda Punk Yaptırdıydım annem kızdı :) düzelttirdim (punktan kastım yanlar kısa Orta sadece orta uzun) mohawk mohikan die geçio sanırım

google da araştırdım bulamadım söle adam akıllı resimlerle gösterip aha bu budur hede hödödür diye bi site yardım lütfen sıkıldım salak duz mantıktan[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar
Sosyal ağlarda paylaş

puahhaha tarkan yaptır
ya sen netten arama eğer katolou olmayan bi yere gitsende abi böyle yap dersen. kendi bildiğini yapar berber. en iyi ihtimalle saçın yandan yemiş tarkana benzer. o yüzden saç modeli aramak yerine düzgün bir kuaför sor derim ben[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

uçuk olunca ne olucak ilgimi toplucaksın!ben senin bahsettiğin tarzda ki insanları görünce dövesim geliyor!belki hayvanca bir cümle oldu ama öyle kişisel fikrim :) gerçektende böyle takılan tipler var birde eywallah lkafım yok ama senin düşüncendekilere aşırı kılım maksat ilgi çekmek olayı var çünkü ve ben sana diyim antipati toplarsın sadece başka birşey olmaz..[signature][hline]Jabba

Site:CepArsivi.Com
Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...