Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 xigenona girebilen şuan oynayan varmı ?[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
Kurt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ya bilmiyorum ama galiba adsl de bir sorun war net asırı yavas bende
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Server Geri alınıyor[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i] Nick:Volkann // Server: Xigenon // Clan:ßlack // LvL:6x Blade Master Warrior //
Wolcan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 QQQ bana şaka de bunun çin ben volkan biliyorsun dün akşam lvl yaptım . shell yaptım[signature][hline] Server :Xign ..................Server :Xign NicK :volkann..................NicK :Tr_Last_War CLaN :ßlack....................CLaN :ßlack Nation :EL Morad.............Nation :EL Morad LvL :6X Blade Master........LvL :62 Arch Mage
rApbOyZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yok abi korma sadece 1 2 saat geri alıcaklar[signature][hline]MSN[b] Nick: WoLCaN__// Server:Xigenon // Clan:iLLusioN // LvL:6x AsassiaN[/i] Nick:Volkann // Server: Xigenon // Clan:ßlack // LvL:6x Blade Master Warrior //
Öne çıkan mesajlar