Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hormon bozukluğum yok bir kere!89 doğumluyum bide:)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: francles, 15 June 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Hormonal büyüme bozukluğu olupta buraya resmini koyan bide 15 yaşındayım diyen salak bi kişilik yoktur heralde... vay be ordinaryus prof doktor resimden hormonal büyüme bozuklugu oldugunu anladı bide zagadan daha atik direk salak dedi nirvanaya ermek ne kelime aşmış aşmış..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
francles Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 1989-2003=14 hatta bugünden sonra doğmuşsan 13... Ha bu arada diğer konuda gördüm satılık davul var temiz 2. el 658$ a satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 alla alla nie canım adamın hormon bozukluğu wardiye hiç bir yere resmini gönderemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
francles Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: DynamicK, 15 June 2003 11:27 tarihinde demiş ki: said: francles, 15 June 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Hormonal büyüme bozukluğu olupta buraya resmini koyan bide 15 yaşındayım diyen salak bi kişilik yoktur heralde... vay be ordinaryus prof doktor resimden hormonal büyüme bozuklugu oldugunu anladı bide zagadan daha atik direk salak dedi nirvanaya ermek ne kelime aşmış aşmış..[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Hormonal büyüme bozukluğu olabilir diye Gm-Newbie dedi ben demedim...Bir daha bak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Herşey komik komik komik ne biliim bu topiği okuyunca gülesim geliyor çok geyik ya. :P[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ''Yaradılanı hoşgörün yaratandan ötürü.'' Yunus Emre :-P[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Ben inanmadım sahsen dalga gecmek için koymsustur kesin haa eger gercekse ben olsam koymazdım :D[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Aslında laf etmek istemedim ama konuşmam gerekmiş gibi oldu. 1) Adam 89'lu 15 yaşındayım diye mesaj atıyo (biri dedi kimin dediğini görmedim adam hatta belki 13 yaşında kendini büyük göstermek için biyerini yırtmış :D ) 2) Neden resmini koymuş anlamadım.Kendini yakışıklı sanıyor olsa gerek. 3) Başından beri bi mesajlar atmış kendini mirc'de sanıp.Adam bütün hayatını yazcak üşenmese. 4) Bi de utanmadan kamera kötü çekiyo demiş. 5) Hoşgeldin 6) Forumdaki diğer mesajlarına baktığımda çok normal biri,bu thread'de neden sapıtmış anlamadım (ehe)[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Çok güzel ... Hoşgeldin aramıza...[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 taneım ben neden bu kadar yakışıklı değilim bu ne sexapel austin powers halt etmiş[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hoşgeldin..[hline]İmza mimza neyin bilmem barnak bassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 +1 justin :).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Genç yakışıklıymış.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: Belphegor, 12 June 2003 18:50 tarihinde demiş ki: tam olarak chemical kimdir,neyin nesidir?doğa üstü bir canlıda mı bu kadar önemsediniz:)?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. hayır doğa'nın ta kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 biz tanıştık onla paticik'te iyi birisine benziyor:).benim gibi çok konuşuyor ama:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Chemical X hehe Power puff girls ahauha hihiha[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yetkıler ip kontrol yapsın kesın aynı kısı.[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yok değil chemical evde değilken mesaj yazıyor bu arkadaş şahidim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 hangi gezegendensin?[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 belfegor,benle cıkarmısın zuahhaahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 gözlerim kamaştı aman allahım bune güzellik[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY-kay lvl 26 runemaster Darkonn-merlin lvl 24 shaman Obscuraa-Merlin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
francles Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Hangi pokemonsun la sen? aha lol... zuhahaha ve muhahaha... :D muhaha :tebrikz: nıhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Belphegor, 12 June 2003 15:55 tarihinde demiş ki: saol nefr,yeni gelenler bölümde beni karşıladır:).zaten ben küsel olduğumu idda etmiyorum ki.sadece kamera bozuk diyorum ve gerçektende bozuk kamera,kötü çekiyor:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts Kamera bozuk olunca insanın tipi değişmez.[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
francles Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Belphegor, 12 June 2003 19:21 tarihinde demiş ki: o zaman benide sevin.Lütfennn.Beni severseniz size baba diyebilir miyim?.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Ahah...Sanal alemin Emrahı. :D [Bu mesaj francles tarafından 16 June 2003 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar