Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işte ben.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm....[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
arkadaşlar gerçekten kamera şimdi bozuldu:).yeni fotoğraf yollayamiyacağım:(,zaten bozuktu.sevinin bakalım.........[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
ama en kısa zamanda windows 98 cdsi bulup silinen kamera driverlarını yükleyeceğim ve eğer olabilirse 1 resim daha koyacağım yani yeni halimi bu 3 ay önceki halim.yeni halimde şaçlarım uzadı,biraz bıyıklarım çıktı......:)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
neyse bu işin şakası benide pepelek'ten biri olarak gördüğünüz için teşekkürler.yeni konularda buluşmak üzere:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
gelır gelmez forumları calkaladın herkez senı konusuyor helal ne dıyım ama bence sen uzun yasamassın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
eğer öyle demek isiyorsan yanılıyorsun.ben sadece kendimi tanıtmak için bu konuyu açtım ve konu uzadı gitti.kimseye rencide edecek,üzecek şeyler yapmadım.sadece konu uzadı geyik oldu o kadar:yapma:.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
felsefe yapma lem[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Mesaj tarihi:
baştan şaka olduğunu söyleyeseydin yapmazdım ama neyse güzel bir şaka yaptın ne güzel postum arttı:-P.
(post kasmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın.)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.

[Bu mesaj Belphegor tarafından 12 June 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
azuahah post ne ?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Mesaj tarihi:
post mesaj atmak değil mi?post'un artarsa yani çok mesaj atarsan madalya falan almıyormusun ben öyle biliyorum.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
1k post madalyası almayı her yeni üye ister fakat böyle şeyler için boş yere mesajlarda atmamak gerekiyor:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
ben post kasmıyorum.hem post olmasa bencede daha iyi herkes birşeyler yazıyor bende onlara cevap veriyorum.herkes çok şey yazdığı için onlarada çok mesajlarla cevap veriyorum.evet karakedi şu post işi bencede kalksında bizim gibi konuşmayı seven üyelerde post kasıyor lafından kurtulsun.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
resmını masa utune yapıstırdım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Mesaj tarihi:
said:
DeLi_CeVaT, 12 June 2003 21:09 tarihinde demiş ki:
said:
MrMedia, 12 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki:
abi işte chemical ı bizim bonus card la aldık buda bedavaya geldi (:

lol[hline]get bored..

harbı lol[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Mesaj tarihi:
resmimi masaüstüne yapıştırdığın için sağol.baktıkça forumu nasıl karıştırdığımı hatırlarsın:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
chemical nerde bu arada?ne zaman gelir tatilden?onunla tanışmak için can atıyorum.artık pepelek yandı:-P.ama ban yeme korkusu var bende o açıdan çok mesaj atmayı düşünmüyorum şu günlerde.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
  • Yeni Oluştur...