Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 kingpin güneş gözlüğüm olsaydı resimde belki dahada benzetebilirdin beni ghost'a:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH meraba :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Hmm....[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahaha süper çıkmış karizmatik insan[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 arkadaşlar gerçekten kamera şimdi bozuldu:).yeni fotoğraf yollayamiyacağım:(,zaten bozuktu.sevinin bakalım.........[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ama en kısa zamanda windows 98 cdsi bulup silinen kamera driverlarını yükleyeceğim ve eğer olabilirse 1 resim daha koyacağım yani yeni halimi bu 3 ay önceki halim.yeni halimde şaçlarım uzadı,biraz bıyıklarım çıktı......:)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 neyse bu işin şakası benide pepelek'ten biri olarak gördüğünüz için teşekkürler.yeni konularda buluşmak üzere:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 gelır gelmez forumları calkaladın herkez senı konusuyor helal ne dıyım ama bence sen uzun yasamassın[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 neden uzun yaşamam ki,ne alakası var?hemen ban yerim mi demek istiyorsun?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 eğer öyle demek isiyorsan yanılıyorsun.ben sadece kendimi tanıtmak için bu konuyu açtım ve konu uzadı gitti.kimseye rencide edecek,üzecek şeyler yapmadım.sadece konu uzadı geyik oldu o kadar:yapma:.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 felsefe yapma lem[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 baştan şaka olduğunu söyleyeseydin yapmazdım ama neyse güzel bir şaka yaptın ne güzel postum arttı:-P. (post kasmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın.)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. [Bu mesaj Belphegor tarafından 12 June 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 azuahah post ne ?[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Sen yakInda ChemicaL gibi 1k madaLyasInI aLIrsIn artIk ChemicaL 2 Paticikte(sinemaLar gibi) :lol: LoL [Bu mesaj Joe tarafından 12 June 2003 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 post mesaj atmak değil mi?post'un artarsa yani çok mesaj atarsan madalya falan almıyormusun ben öyle biliyorum.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 MadaLya geLdi mertLik bitti kaLdIrıIn madaLyaLarI burdan kkediye sesLeniyoum kaLdIr madaLyaLarI herkes post kasIyo[hline]IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 1k post madalyası almayı her yeni üye ister fakat böyle şeyler için boş yere mesajlarda atmamak gerekiyor:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ben post kasmıyorum.hem post olmasa bencede daha iyi herkes birşeyler yazıyor bende onlara cevap veriyorum.herkes çok şey yazdığı için onlarada çok mesajlarla cevap veriyorum.evet karakedi şu post işi bencede kalksında bizim gibi konuşmayı seven üyelerde post kasıyor lafından kurtulsun.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 resmını masa utune yapıstırdım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: MrMedia, 12 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: abi işte chemical ı bizim bonus card la aldık buda bedavaya geldi (: lol[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: DeLi_CeVaT, 12 June 2003 21:09 tarihinde demiş ki: said: MrMedia, 12 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: abi işte chemical ı bizim bonus card la aldık buda bedavaya geldi (: lol[hline]get bored.. icq: 67083813 harbı lol[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: MrMedia, 12 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: abi işte chemical ı bizim bonus card la aldık buda bedavaya geldi (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti ahhaha :lol:[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 resmimi masaüstüne yapıştırdığın için sağol.baktıkça forumu nasıl karıştırdığımı hatırlarsın:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 arkadaşlar bu arada ben bonuscard ile gelmedim.Yapı Kredi Worldcard'ın worldpuan'ı ile geldim buralara:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 chemical nerde bu arada?ne zaman gelir tatilden?onunla tanışmak için can atıyorum.artık pepelek yandı:-P.ama ban yeme korkusu var bende o açıdan çok mesaj atmayı düşünmüyorum şu günlerde.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar