Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işte ben.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten geçen gün beni karakoldan aradılar kardeşleriniz aynı nezarathanedeki uzun boylu arkadaşlarına kız sanıp saldırdılar dediler diye,yani olabilir:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
ne kadar ılgınc bır bakıs o[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
2. bi Chemical dalgası seziyorum...[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
konulardan gördüğüme göre chemical çok haraketli ve gereksiz konu açan bir arkadaş:).ama ben öyle değilim söyliyeyim ben asiyimdir:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
manken olmayı düşündün mü hiç?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
öyle bakmamın nedeni kamerayı masaya koymamdandır.elimde tutacaktım ellerim çıksın istemedim hem düm düz yüzüm gözükürse karizmamdan bilgisayar başından ölebileceğinizi düşünerek,yani sizi düşünerek böyle daha iyi olacağını düşündüm:-P[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
alsak alsak bedava ne alsak bedavaya bonus card'la bedavaya ne alsak bedava:-P?ya chemical bende daha betermiş ya ben o kadar beter değilim ya!;-)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Mesaj tarihi:
Senin yerinde Chemical olsa o da böyle derdi..[hline]Trust in my self-righteous suicide
I cry, when angels deserve to die!

Benim la, Phann!

Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Mesaj tarihi:
tamam o zaman chemical gidiyormuş onun yerini biz alalım bari.ama o kadar çok konuşmam ben onuda söyleyeyim,o çok konuşuyormuş:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
  • Yeni Oluştur...