Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 zaten geçen gün beni karakoldan aradılar kardeşleriniz aynı nezarathanedeki uzun boylu arkadaşlarına kız sanıp saldırdılar dediler diye,yani olabilir:D.[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ya neyse sen geyık yapma bırak allah kurtarsın kardeslerını sen boyle gıdersen OoOoOoOoO.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » « ICQ=160053851 » « Volkan Polat » « Ankara»
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ne kadar ılgınc bır bakıs o[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos
hione Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 abaouv[hline]çiçu a.k.a Templar Saunblade
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hönk![hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 2. bi Chemical dalgası seziyorum...[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 konulardan gördüğüme göre chemical çok haraketli ve gereksiz konu açan bir arkadaş:).ama ben öyle değilim söyliyeyim ben asiyimdir:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 bende altıma maymun(bonzi)istiyorum:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 manken olmayı düşündün mü hiç?[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 yok almayayım:)ama ben fena bakarım onuda söyleyeyim:-P[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hatta dark omen oyunun efsanesi benim gözlerimden geliyor.buradan warhammer'a teşekkür ediyorum:D[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 eeheh hediye veriyolar sanırım[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 öyle bakmamın nedeni kamerayı masaya koymamdandır.elimde tutacaktım ellerim çıksın istemedim hem düm düz yüzüm gözükürse karizmamdan bilgisayar başından ölebileceğinizi düşünerek,yani sizi düşünerek böyle daha iyi olacağını düşündüm:-P[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 abi işte chemical ı bizim bonus card la aldık buda bedavaya geldi (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 alsak alsak bedava ne alsak bedavaya bonus card'la bedavaya ne alsak bedava:-P?ya chemical bende daha betermiş ya ben o kadar beter değilim ya!;-)[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Wacky Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Senin yerinde Chemical olsa o da böyle derdi..[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri!
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Ehueh paticik dünyanın dört bir tarafında yetenekli gençleri bulup çıkaran bir ekol oldu .... :D[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ahahah hosgeldin [hline]*arkanda*
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 tamam o zaman chemical gidiyormuş onun yerini biz alalım bari.ama o kadar çok konuşmam ben onuda söyleyeyim,o çok konuşuyormuş:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 tam olarak chemical kimdir,neyin nesidir?doğa üstü bir canlıda mı bu kadar önemsediniz:)?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 hayır konuskan bir arkadas chemical Sevilir paticikte yani :-P[hline]*arkanda*
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 komplekse girdim şimdi ben .. sen matrix teki Ghost a benziyorsun ha =P ho$geldin bu arada..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: MrMedia, 12 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: abi işte chemical ı bizim bonus card la aldık buda bedavaya geldi (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti lol +1 =P[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie
alkadras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: MrMedia, 12 June 2003 18:35 tarihinde demiş ki: abi işte chemical ı bizim bonus card la aldık buda bedavaya geldi (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Harbi Bir +1 de benden ;)[hline]*arkanda*
Belphegor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 o zaman benide sevin:).[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Öne çıkan mesajlar