Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Puro içme adabı nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bayadır içerim ama tam adabını öğrenemedim şu meredin, bilenler paylaşırsa sevinirim, kendi bildiklerimi yazıyım:
-Kibritle yakılmalıdır(cakmaklar gazla yandığı için puronun tadını bozar.
-Viski eşliğinde uzuuun uzun içilebilir.[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
yanında biri yuvarlak halka yapıyosa içinden gemi geçirmek lazım gelir.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
illa viski eşliğinde içilmesine gerk yok

küllük puro küllüğü olmalı[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
benim bildiim o kesme işlemi yerel küba purolarında oluyo, kapalı oval gibi bi şekli oluyo, yanabilmesi için kesiyorlar diye biliyorum[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
4-5 adet kibriti birlikte yakarak -önemli nokta- kibritlerin alevleri puroyo değmeden yakılmalıdır aroması bozulmasın diye veya özel puro kibritleri vardır - ki kutusu 5 dolar gibi bir siyata sahiptir- onlarla yakılması uygun görülür bu tapılası şeyleri[signature][hline]...:::Married With Children:::...
www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Mesaj tarihi:
said:
Aegean, 29 Mayıs 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
benim bildiim o kesme işlemi yerel küba purolarında oluyo, kapalı oval gibi bi şekli oluyo, yanabilmesi için kesiyorlar diye biliyorum
çok doğruonların ağızlarını macun gibi birşeyle kapatıyolar böylelikle aroması puronun içine hapsoluyo[signature][hline]...:::Married With Children:::...
www.valinor-uo.com Anadolu Üniversitesi FRP topluluğu
Mesaj tarihi:
puro için özel çakmaklar var böle kaynak aleti gibi fısss diye çıkarıyo ateşi onla yakılabilir? icilmeden önce biraz ıslatılmalıdır agzı. aldıgınız puroya göre deişir ama agzı acık diilse kesilir ucu puronun.[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

Mesaj tarihi:
puroyu içmeden önce yalıyanlar var iğrenç birşey yapanı gördüm tükrükleri falan uzadı puroyu ağzından çekerken yaşlıca böyle banka müdürü tipli takım cekette gayet centilmen bir adamdı yani düştü gözümden anında. sora çakmağı çıkardı çakmak masmavi bi ateş çıkarıp puroyu onla yaktı hemen geri döndü adam gözümdeki yerine. negüzel çakmak lan o öyle.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Mesaj tarihi:
haa işte o çakmaklar. bide şey var daha iyi nefes cekebilmek icin icilen yerden bi cubuk gibi aleti var puronun onu sokuyolar biraz ortayı acıyolar. cunku delik vardır zaten her türlü, onu genisletiyolar.[signature][hline]chiptech.

Mesaj tarihi:
yok ya 20-25 milyona da var 10 milyona da var. hatta dur bakim 7.5 milyondu en son. yani marka diil tabi bunlar. gidip dupond almican puro iccen diye alıcan 10 milyona cakmaanı bide puro alıcan icicen geri kalan paraylada yemek yicen :P[signature][hline]chiptech.

Mesaj tarihi:
Dorsia o cakmaktan bizim evde var 5-6 tane =P 3-4 milyon bişidir.
yakıyosun SSS mavi bi ateş veriyor oksijen kaynağı gibi.ağzında yuvarlak yerinde teller falan var.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
zippoyla yakılmaz ama işte, neden çünkü gaz kullanıyor, zippoyla içtiim sigarada bile rahatca alıyorum gaz tadını puronun içine eder yani :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 29 Mayıs 2005 22:34 tarihinde demiş ki:
O çakmaklar biraz pahalı yalnız...
100 dolardan başlıyor bildiim kadarıyla...
Belki daha ucuza da vardır pek araştırmasını yapmadım...

walla puro cakmagi die bakirkoy de satilio..almistim bi tane de puro icin kullanmiorm o yuzden islevini tam getirio mu bilemicem..dediginiz gibi fisss die bi ses cikario . bnmki renksiz yanio mawi yananida wardi.. 1 ytl. Caruosel in karsisindaki sokaktan girin , ordaki gazte bayisinden aldim[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Mesaj tarihi:
o çakmakların asıl amacı küçük ısıtma işleri demir bükme işleri ve bakır lehim işleridir puro diilde:P

Bende büyük versiyonu var onların Alman marka kartuş şeklinde bayağı uzun süre giden tüpleri var. Çıkan orta parmaktan daha büyük:) ama o genişlikte.
Lehim yapılıyor onla büyük lehim. Birşeyi yapıştırırken kanal yapılırsa kanala giren metal parçaları kesmek için ısıtıyorum bide[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem.
Mesaj tarihi:
Bnm pederde kutularca puro war ozel kutu aldı maldı içinde ısı ayarı falam war walla o kokualrı adamı nasıl cezbedıo bılmessınız.Bı alet war tırnak makası gıbı puruyu içine sokuo sonra cart dıe kesıo ucunu bolelıkle once puro adama benzıo sonra ise iş yakmaya gelıo bazen yakmak gerçekten zor puroya göre değişmekte dabe.[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
500 binlik purolardan alınmalı..çapı 50 cm olacak,boyu 1 metre..bitmesin keyifle içilsin diye :)
şaka bi yana harbiden var böyle purolar..öküz gibi..odun gibi..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki:
Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun...

Member of AAL'05

• Yeni Oluştur...