Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bateri Satan Wa mı ???

nightmare63

Öne çıkan mesajlar

bak arkadaşım. ben kendime ultra ucuz bir davul aldım. ama bu davulun derilerini degistirmek var (dandik bişey alıyosan bi kere kesinlikle deriler degisecek) senin davulun sistemini kavraman lazım. bunun tonlaması var. zilleri var zil sehpası var pedalı var pedalın yayları var trampet ayarı var. adam gibi bi ayar yapabilmek icin uzuuunca bi vakit harcaman lazım. sonra zili catlar matkapla del catlak yayılmasın bant yapıştır bunların cogu kursta ogrenilmiyor. zamanla kendin ogreniyosun. bunları yapan birinden nasıl yapıldıgını cartı curtu ogrenirsen, ki ben kursa gitmedim, en iyi ogrenme şekli davul bilen birinin ufak direktifleriyle ogrenmek. ve ozellikle egitim videoları çok onemli. neyse ben sana davul alma derdi çok derim. 6-8 ay sonra dandik bişeyler al anca. sen o zaman kadar kendini geliştirmiş kendini biliyor olacaksın zaten.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tarist_Windveil, 29 Mayıs 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
Adam düzgün bişey sormuş verilen cevaplara bak ya.
Size ne belki tanıdığı var öğretecek adamın yazlığında.
Patronluk taslıyacak illa 'birileri'.

Katılıyorum. Sinirimi bozdu okuyunca bile..
Nebilim kasmamak lazım bukadar[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

konu ile birebir ilgisi olmayan mesajları sildim.

@volfied: haksızsın o yüzdne hiç burnumdan soluyorum mesajları atma. adam pazar alanı bölümüne gelip bişi satmak veya almak istiyor, sen ayrı telden mesajlar atıyorsun. bateri almak isterse alır, adamın müzik bilgisinden bize ne. isterse aldıktan sonra paketini bile açmaz. hatta gider çöpe atar. buda seni, beni veya adamın kendisinden başka herhangi birini ilgilendirmez.

pazar alanı bölümünde aktif alıcı veya satıcı değilseniz mesaj atmamanız gerekiyor. yaptığınız çok yalnış. ki forum adabını, kültürünü bilen en eski üyelerimizdensin. kaldıki sırf bu sebebden dahi , sizin forum kullanımı ile yeni üyelere örnek olmanız gerekiyor.

[Bu mesaj karakedi tarafından 30 Mayıs 2005 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 30 Mayıs 2005 06:46 tarihinde demiş ki:
ortaya geyikli tavsiye salatasini patronlukla karistirmissiniz, cok sinirim bozuldu, hatta burnumdan solumaya basladim

Buraya bu mesajına cevaben: Aferim yazacaktım fakat, karakedinin mesajını okuduktan sonra vazgectim haliyle...
Aynı hataya dusmemek lazım[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...