veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 jedi initilate veya padawan char ariyorum satmak isteyen özel mesaj atsin[signature][hline]Tuman Lee Manservant of FrF Biz FrF yi karşılıksız da severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 başşlığı görünce bir an için "cem_jedi" geri döndü dedim içimden... allahtan tanıyorum seni tuman :D[signature][hline][b]www.kemirgen.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 aynen bende ariyorum ama en azindan ls si master olan cinsinden olsun :) kasmasi kolay olsun bari[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ebay'da eclipse için bir tane görüdüm bid 300 dolar civarındaydı. bana çok ucuz geldi aslında bir zamanlar 2000-3000 dolarlara gittiğini düşünürsek.[signature][hline] MSN:[email protected] ICQ:341-207-046 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 turklerin karakterlerinin turklerde kalmasindan yanayim ben acikcasi zaten bulamazsak turklere ait bir karakter ebaydan almayi dushunuyoruz 4 tane 300 dolar civari bidli acount satilik 2 zabrak bi wookie bi human war hatta[signature][hline]Uthmatar / star wars galaxies eclipse server DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yaw meselede o bende onu diyorum yabancidan acc almak istemiyorum. eğer fiyatta anlaşabilirsek neden bir turkden alamayayimki ve bu yüzden burada topic açıyorum[signature][hline]Tuman Lee Freedom Rebel Fighters in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar