Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaslar msn 7 yüklü bende inbternetten emotionlari indirip msn e koyaibliyorum FAKAt ne yazikki hareketli görüntüleri bi türlü hareketli olarak ms e koyamiyorum yani olmuyo cıldırcam bu isin cözümü nedir millet nasil yapiyor nasil o hareketli emotion lari msn 7 ye hareketli sokucam hepsini gec nasil onu hareketli bi sekilde bilg. ıma atıcam .tesekurler.[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 önce sakin ol. lol . bu bendede oluyodu.msn e bi hareketli smiley ekliyorum bi kaç dk sonra bi daha eklicem o donuk bi şekilde ekleniyo. heralde msn in salaklıgından. aç kapa düzelir.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 err gerce ben nettekiş smiley i nasil haraketli bi sekilde bilg. eklicemi bile bilmiyorum :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 .gif olan dosyayı bilgisayarına kaydet. my emotions bölümünü bul msn de create de. dosyayı seç harf kısayolunu yaz ok de.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 er.. sey... indircem dosyalar .gif li deil anlamadim yani bilg. kaydet diorum vede onu resim bmp oalrak kaydedio böle ilginc bisi :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hareketli ve bmp? olamaz. firefox kullanıyosan resmin üstüne gel resmi göster de.uzantısı .gif dir. sonra kaydet.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 benimde şöle bi problemim var içerdeki bilgisayardan girince balonlu arkadaşların balonları uçan balon oluyo veya hepi pörtlek meksika dalgası mode on yapıyo ama bnm bilgisayarımda donuk görünüyo. ps:maxthon kullanıyorum[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi bunların belli bi boyutu wardır heralde ne ki acaba en uygunu ?[signature][hline]http:// "You used to captivate me by your resonating light" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Fistan, 30 Mayıs 2005 16:07 tarihinde demiş ki: hareketli ve bmp? olamaz. firefox kullanıyosan resmin üstüne gel resmi göster de.uzantısı .gif dir. sonra kaydet. hareketli bmp olur:)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 http://www.customizeyourmsn.com/index.php?msn=smilies&categorie=Animated su sitedeki emotionlari indirmek icin kasiodum ama eh kaydedilmiyo farkl ibi sekilde :/ yaNİ resmi göster sacanagine bile basamiyorum :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hareketli bmp istiyorum vimpir heue koy görelim.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Ancalagan, 30 Mayıs 2005 16:16 tarihinde demiş ki: http://www.customizeyourmsn.com/index.php?msn=smilies&categorie=Animated su sitedeki emotionlari indirmek icin kasiodum ama eh kaydedilmiyo farkl ibi sekilde :/ yaNİ resmi göster sacanagine bile basamiyorum :( ordaki emotionlar hareketli deilki? alttaki hoplayan zıplayan şeyleri diyosan o flash.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 al benden bi tane sana. lol bu hareketliydi niye dondu euheuhe [signature][hline]youth only zone!Akvaryum TutorialI was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA[Bu mesaj Fistan tarafından 30 Mayıs 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Fistan, 30 Mayıs 2005 16:20 tarihinde demiş ki: hareketli bmp istiyorum vimpir heue koy görelim. kapak olsun :-D, link : http://people.ucsc.edu/~jreynold/love.bmp [signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:)[Bu mesaj vimpir tarafından 30 Mayıs 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj vimpir tarafından 30 Mayıs 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hareket etmiyo ne burda ne linkde?[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yaw fistanın yoladigini alabiliyorum ama baska bi gıf dosyasını alamiyorm iste ordaki mavzuyu anlamadim eehhe bu da tabi fistan abimizin üstün yetenegindne ortaya cıkıyo :( bütün bu olaylar karnım acktrd ben bi lahmacun isteyem :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Katalanzar, 30 Mayıs 2005 16:35 tarihinde demiş ki: hareket etmiyo ne burda ne linkde? hic komik deil[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ahuahaua vimpir. bmp O_o[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kormusun olm hareketli iste :)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Abey.... bare beni biri yönlendireiblrimi böle güzel emolarin odlguu biyere cunku benim naktikleirmin hiç biri gif deil gailba gerce adamlarin parmaklarina kadar hareket ediyo ama nasil gif deil ayw :( bmb bilen olsa neden haraket etmiir Ulen msn 7 betada ne güzel add lenebiliyodu ah be[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: vimpir, 30 Mayıs 2005 16:40 tarihinde demiş ki: said: Katalanzar, 30 Mayıs 2005 16:35 tarihinde demiş ki: hareket etmiyo ne burda ne linkde? hic komik deil vallahi hareket etmiyo[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 baskasina denettim sallamayin len[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Abi hareketli evet yazi degisiyo iste[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 işte bendeki problem bu, paticikde hareketli olan hiçbişeyi göremiyorum böhü.[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 fistannnn kapak oldumu :-)[signature][hline]Ayda Cok Para Kazamak Istermisin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar