Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Basliktanda anlasilcagi gibi baya yere gittim ama bulamadim nerden temin ederim siparis ustunemi getiriyorlar ?? (istanbul anadolu yakasinda olmasi tercihimdir ve elden almak isityorum )... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tek yapabileceğin dnr lara falan telefon bırakmak, 1-2 haftada bir paket getiriyorlar, yada tanıdıklarına falan söle satmak isteyen falan olursa haber versinler. yada yabancı sitelerden temin etme şansın olabilir. (sendit.com vs)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sendit.com dan getirt bence,Türkiye'den alıp kazıklanma. 100ytl mi ne Türkiye'de. Sendit'den getirtince 65ytl tutuyo[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar