Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransa "hayır" dedi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu ne ıcındı turkıye yı almak ab ye almak ıcınmıydı ..
hay ne kadar gereksız bır ulke lan bu fransa ..
sankı bızı almayınca kendılerıne 684651684151 mılyon öro para gelcek töbe töbe yaa.[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Mesaj tarihi:
ulen bosuna aldık adamların gunahlarını..[signature][hline]DJ Tiesto

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.
Mesaj tarihi:
fransa-almanya birleşip sevişcekler falan yazıyodu bi ara gazeteelerde.ab yi dagıtcak bunlar.[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
I was so sentimental when you left, I even cried.
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Mesaj tarihi:
fransayı atarlar artıkın..[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
=))

gerçi belliydi patlaycagı, başkanların falan bii tek bir yerlerini falan açmadıkları kaldı evet cıkartmak için, ama olmadı...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Mesaj tarihi:
fransua boşuna almadın günahlarını. evet oyu da hayır oyu da tr'ye karşıydı zaten. onlar a dan z ye kıl. senin nick te sakat zaten bak. yakında fransa boykot edilirse seni de ayıklarlar buralardan :).[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz
Mesaj tarihi:
ehauea benı devırmısler olm[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
DAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYTTT[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
Titreme konusunda..
Bknz : UEFA Final Cup Galatasaray - Arsenal..

ulen nerelere cektım konuyu bea :D[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
Ya bu fransalılar topluca dayak istiyor kardeşim. Verelim bellerine odunu bak bakalım bidaha olumsuz bişi yapabiliyorlar mı?[signature][hline]-999.999.999 ve 1.000.000.000 ! Tamamdır, lazer silahının gücübitti. Saldıralım..
Mesaj tarihi:
r.t.erdoğan artık ne yapar ne eder kasar kendını bak fransada kendıne atese attı ... bi eskaza baslar muzakereler[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 29 Mayıs 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
AB'ye girmeye muhtaçlık bir yana.
AB olsam bende almazdım Türkiye'yi yani.

Onu bırak ben bir Türk olarak AB ye girmek istemiyorum.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Mesaj tarihi:
bitmez..[signature][hline]DJ Tiesto

Mesaj tarihi:
olur böyle şeyler , şaşmamak lazım...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...