malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dupe yapanlar ne dupeluo söle bakalım cvb ı orda saklı
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: malboro_man, 30 Mayıs 2005 03:45 tarihinde demiş ki: dupe yapanlar ne dupeluo söle bakalım cvb ı orda saklı abi sen coinmi dupeliyorsun? eğer evetse her 1 coin inde id si var bunu bil. datalar 2li sistemden byte lardan oluşur. oyun içerisindeki tek bir noktanın bile id si var. bilmiyorsan sölim. yakındır senin banlanmanda...[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) [Bu mesaj Fightrance tarafından 30 Mayıs 2005 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yani gm nin heryerde gözü yoq dupe oldumu olmadımı ona sinyal verecek bişi lazım aynen büyük alışveriş merkezlerindeki alarm sistemi gibi malı çantana güselce atarsın çarşıda kafana göre gezersin ama dışarı çıkarken birden alarm öter işte o alarmı ortadan kaldırdığın zaman olay bitio:)
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 dupe meselesini kapatırmısın? zaten yasak forumda bu konuyu konuşmak.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) [Bu mesaj Fightrance tarafından 30 Mayıs 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 azuhaaaaaaaaaaaaaaaaa coinlerin id si nası oluo bi söle bakem nick aynı madem dupe check yapıo server beni banlasın o saman yoq eğer ban yemezsem bilirzki coinlerin id si yoq ama bu olay yaygınlaşıo kısa zaman içinde dediğin gibi coinlere id verebilirler PS. eğer coinlerin id si olsa belli bi bütçe olması gerekir yani ortada dönen para mikterı bellli olur warmı böle bişi kesinlikle yoq
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yaw hala oyun için bekliom açılmadı kafayı yiecem :'(
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: malboro_man, 30 Mayıs 2005 03:53 tarihinde demiş ki: azuhaaaaaaaaaaaaaaaaa coinlerin id si nası oluo bi söle bakem nick aynı madem dupe check yapıo server beni banlasın o saman yoq eğer ban yemezsem bilirzki coinlerin id si yoq ama bu olay yaygınlaşıo kısa zaman içinde dediğin gibi coinlere id verebilirler PS. eğer coinlerin id si olsa belli bi bütçe olması gerekir yani ortada dönen para mikterı bellli olur warmı böle bişi kesinlikle yoq merak etme coin dupe denendi ve deneyenlerde banlandı. dupelediğin coini harcadığın an banlanıorsun. abi yapmayın dupe falan. ayıp değilmi bunca insana. millet emek verip zevkini çıkarmaya çalışıyor. siz hala orda dupemupe peşindesiniz. biraz delikanlı olunda emek harcayın ya. ayıp.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 xgin serverında bi abys 200 k ise we bazı kendi bilmez insanlar bunların fiyatlarını yükseltip areste 400k yapıosa yahut ne bilim ben 35 büyüsü için allahsızlık yapıp 60 milyon istiolarsa yada ironbow için 250milyon fiyat veriolarsa abi bu kadar para nası birikir allaşkına sölesene lvl 70 olana kadar kas hatta abysten çıkma gene kasamazsın upgarde yap diecen ama kör talih ne koysam aynıo blessedda bile:D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 size verdiğim taktikle yapmaya çalış. bak yapan yapıor imzama baq.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nası yaptın o yayı anlatsana bi zahmet banada lazım bi rogue char war ellerinden öper yarın 40 olacak amcası bide ben apiim ne kullandın nası yaptın bi zahmet izah et yoksa kafayı yiecem burda parasılık başıma vurdu 2,5mil ya war ya yok sabah akşam kasmama rağmen:D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=120507&page=2#p1874333 burayı incelersen daha iyi olur. şimdi bir daha yazırma bana aynı mesajı.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben dupe itemleri sildiklerine yada dupe item bulunanların tespit edilip banlanması için bir tarama yapıldıgına pek inanmıyorum. Çunku böle bir tarama için server'İn tamamen iptal olması, oyuna bir kısım kişilerin girip bir kısmının girememesi gibi bişeyin olmaması lazım ki üstelik dun birde 2 tane Bonus savaş vardı areste, bu tip taramalar için serverın kapanması gerekir diye dusunuyorum.... Bence burdaki sorun tamamen teknik bir sorun ve halletmeye çalıştıklarındanda emınım en kısa zamanda bu olayın duzeltilecegini dusunuyorum....Ayrıca dupe ile ilgili bişeyler demek istiyorum özelliklede Dupe itemlerin silinmesi ile ilgili insanlar vakitlerini harcayıp emek verip güç sarfedip oyun için item ve coin yapmaya çalışıyor ve pazarın durumuda ortada fiyatlar tamamen uçmus durumda emek verip biriktirdigim para ile alacagım bir itemin dupe olması ve onun bu gibi durumlarda silinmesi bence çok buyuk bir haksızlık, dupe itemin ustunde işaretmi varki bilip almayalım o zaman pazardan asla bişey almamak lazım o zaman biz oyunu oynamayalım bırakalım tamamen ne için ugraşıyoruzki pazardaki itemlerın herkes biliyorki üçte 1'i (belkide 3/2'si abartmamak için böle dedim.) dupe tam oh be para kastım şu itemi alayım dedigin bir anda item siliniyor nedir bu peki hackten ne varki varki....
dogukan_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cok dogru[signature][hline]The_Others
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 walla ironxbow umu daha yeni +7 yaptım inş kullandığım scrollar dupe değildir. pazardan almıştım. yayım giderse ölürüm ben :([signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D server dallası geçti
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 buraya kadar tam okumadım ama ip ile ilgisi yok diyenlere: arkadaşın hiç bir şekilde giremedi accounttan ben nasıl giriyorum ve nedense giremeyenelrden hiç birinin ipsi 81.215 değil[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Öne çıkan mesajlar