Wise Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bir kac arkadasın dedıgıne gore GM ıle gorusmelerinde GM tüm karakterlerin Dupe item kontrolu yapıyormus.Sadece bunu soyledıler.Dogruluk payı nedir bılmıyorum. Bekliyecez....[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ne?[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 doğru olabilir eski oturduğum yerdeki iki ark ban yemiş dupe'den[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 WiSe benden önce açmış başlığı... Emin olmadan başlık açmak istememiştim...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gmler offline :([signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy Server: Ares
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 valla ben kimin ne dediini bilmiyom ama benim aklıma ilk gelen şeydi dup item temizlii hatta muhabetine arkla konustuk dedim farkındamısın bugun pazar lag yok iki dk sonra o düştü a3 den girdik :D sonra tamamen gitti aklıma ilk gelen dup temizlii yapılsa cok ii olur :)
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 10 dakika önce bir arkadaşımı aradım. Oyuna girdiğini ancak bir çok iteminin silinmiş olduğunu söyledi... Yorum yapmıyorum. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 aalarım valla kestiim shauladan chitin bow düşmüştü silerlerse bırakırım uleyn :D
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 yok yok ona bişi olmaz. :-)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya bu dupe olayını yapan coştu zengin oldu biz helal yollarla bişi yapmaya çalıştık emek harcadık adamların bizim emeğimize karşı okadar şey kapmaları bana koyuyor[signature][hline]Name:Zibidi Race: Barbarian Level: 4x(henüz,bi yaz gelsin) Job: Blade Clan:henüz yoq
Murtaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 asdasdasdasdasd nee çoğu itemleri mi silinmiş?? :D[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 61 Job: Blade Master Clan: TnT
serdary76 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Yaawww oyuna girelim de bir kaç item'ımımı silsinler ;( valla sıkıntıdan kafayı yiyicem ;([signature][hline]Name...: crazyakrep Job......: Mage/Ice Server..: Ares Level....: 58
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 abi dupeleri silsinler nası hava atcam eslantta zuhaha abi 43 lvl kukryle dolaşan goblinle dolaşan adam +7/70 shardla dolaşıyo sinirlerim bozulduydu :D [Bu mesaj CursetH tarafından 29 Mayıs 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 size katılıyorum walla. +8/80 iron bowlar piyasada uçuşuodu almayanı dövüodular. tabi ben alamıodum. çok dayak yedim o yüzden. :P[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
XANTOR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 dupe/hackes/stolen item bulundurmak 7 gün ban olması lazım yanılmıyorsam dupe şüpesi olan her itemdan kurtulun derim satın satın satın bu işin bu hale geleceği belli idi 3 haftadır pazardan pot ve up scroll dışında bişey almıyorum ben önce aldıklarımıda hep sattım siz bilirsiniz ama kendinizi kollayın derim
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 alakası yok tamamen ip kaynaklı arkın giremediği acca ben giriyorum..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Superonline ADSL denedim giremedim Kocnet VDSL denedim giremedim TTnet ADSL denedim giremedim Superonline dial-up denedim giremedim TTnet dial-up denedim giremedim AOL proxy denedim tamamen zortladı bouncer kurdum pc zortladı.... Ip ile alakası yok bu işin... Kokusu çıkar yakında meydana[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: RockManiak, 29 Mayıs 2005 23:53 tarihinde demiş ki: ip kaynaklı deil emin ol. onu bende denedim. dls ile giremiosun. ip den dir die düşündüm, birde 56k ile bağlandım yine yemedi. kopardım ip deişti bidaha denedim yine yemedi. emin ol. eed bende denedim olmadı. cisco networkun dns lerini kullanarak girdim. dünyanın en sağlam dnsleri ile ı ıgh banamısın demedi:) artık açılsın ama sabah saat 9.30 dan beri bekliyorum. dün gece sabahladım. sabah bi wc ye gittim geldim. bi baktım dc olmuşum. a3 e girdim. 2 dakka sora ordanda dc oldum. sonra bekle babam bekle.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: fatihkaraca, 29 Mayıs 2005 23:56 tarihinde demiş ki: Superonline ADSL denedim giremedim Kocnet VDSL denedim giremedim TTnet ADSL denedim giremedim Superonline dial-up denedim giremedim TTnet dial-up denedim giremedim AOL proxy denedim tamamen zortladı bouncer kurdum pc zortladı.... Ip ile alakası yok bu işin... Kokusu çıkar yakında meydana ahahahahaha :) abi süpersin.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 huyum kurumasın öleyimdir :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 bu gelmez bugun benim uykum geldi ben yatacam :) bugun bi lvl atlardım ama :([signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben 60 olacaktım :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 abi dupe olayında kerizler ban yio ben defalarca yaptım ama bişey olmadı neden meraqlanın az çok basit hemde o kadar basitki inanamıyacaksınız aslında biraz zeka isteyen bi iş çok kısa zaman sonra yanıtlayacam :D
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 sensin keriz. laflarını bilipde konuş dostum.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan!
BLue_dEEp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: malboro_man, 30 Mayıs 2005 03:20 tarihinde demiş ki: abi dupe olayında kerizler ban yio ben defalarca yaptım ama bişey olmadı neden meraqlanın az çok basit hemde o kadar basitki inanamıyacaksınız aslında biraz zeka isteyen bi iş çok kısa zaman sonra yanıtlayacam :D merak etme kardes sabaha kalamz sende ban yers1n suan adm1n tem1zl1k yap1yo 24 saatt1r server kapal1[signature][hline]Nick....:Martana Job.....:Archmage Server.:Ares Lvl......:6X Clan....:Eternals
Öne çıkan mesajlar