Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Arkadaşlar herkez kullandığı internet bağlantısını, Hangi Serverda oynadığını girebildiğini veya giremediğini yazabilirmi? Önce Ben başlayayım. TTNet ADsL: Hızı:1mbit Server: Ares Durum: Giremiyorum gibi :-)[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hızım 512 mutluyum,çok sevinçliyim çünkü diez 2 deyim :P diez2 açık isteyen girsin[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 heheh bizi zorla diez de başlatcan :) tmm hadi geliyos dieze ama d1 eheheh yok d2 falan bizi bozar ikiler :Pp[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ares serverında evden 256k adsl ıle sorunsuz bağlanıoduma ma su an bağlanmm ımkansız fakat ınternet cafe ye gıdınce 2048 bağlantı var ama alakasını bılmm cok rahat bağlantı yapıyorum. sole bişi duydum nerden onu da bılmm: bellı baslı turk ıp lerı block lanmış olabılır mı ımkan var mı?[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
Fightrance Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 wallahi olabilir rockncoke ipsinin 81.215 le başladını sölemişti. dün bütün gün girebiliyordu. Ve bende bir arkımın ipsini örendim. oyunla alakası yokdu arkadaşın. götürdüm cd yi oyunu kurdurdum. patchleri yüklettim. yeni bir karakter açtırdım. ve oyuna girdiği anı gördüm. acil evden çıkmamız gerekiyordu. ince işler :) ama girdiğini gördüm malesefki o arkadaşımında ip'si 81.215 le başlıyor. oturduğu yer göztepe/erenköy civarı[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Baglantı:256k adsl Server:Beramus1 Durum:cok guzel 0 lag eslant gayet boş rahat rahat kasıyorum ayrıca :D[signature][hline]
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 NEDEN HEP ARES BÖLE ŞEYLER niye diez, ber. yada xin. başına gelmez :) [Bu mesaj s_q_u_a_l_L tarafından 30 Mayıs 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ben gayet normal olarak oyuna girebiliyorum sanırım ip lerle ilgili sorun var aresmajerede giremiyor onun kullandığı ip 85 le benim ki ise 81 le başlıyor buna bakalım....(ipler blocklanmış olabilr :/ )[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL CLaN :TnT LvL :62 Blade Master Warior
KingMadboy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 evet ip si 85 le baslayan kimse giremiyor! nedir bu anlamadık![signature][hline]Server: Ares Nick : Kefase Class: Mage İce / light Race: insan LvL: 5x Clan: Nosferatu
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 alakası yoq 85 le başalayan giremio die işyerinde dinamik ip war o bilg bile giremedi
Öne çıkan mesajlar