Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AC Milan - Liverpool

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

dudek uzatmada mükemmel refleksiyle topu cıkarınca =) dedim direk gs vakası olacak taffarel de hatırlarsanız aynısını yapmıştı

ki aldılar penaltılarda

come on u redss!!!![signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

helal valla liverpool'a
merseyside's pride oldular cidden
AC milanı hiç sevmezdim zaten :D
ayrica : Fatih Terim'in hakını vermek lazim yorumcu olarak oyun okuma adina efsane olduğunu kanitladi sayesinde çok zevkli geçti

YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!!![signature][hline]*Animelist.xls
*Proud member of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Sosyal ağlarda paylaş

Zaugna_Khaldun valla üzülmekte haklısın da şu var , böyle büyük kupada 3-0 dan 3-3 yapan bi milan hak ettiğini de iddaa etmemeli sonuçta ( adamlar italyan defans ekolu olmasi lazim ya , stam , maldini , nesta , dida , burasi da 6 dakkada 3 gol yiyiyosa hak idda edemezler herhalde ) :D
...[signature][hline]*Animelist.xls
*Proud member of RELAXOLOGY
*RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG
Sosyal ağlarda paylaş

ya hala hak ettiklerini iddia etmek mümkün değil, ancak milan ın 3-0 dan sonra derin bir rahatlama yaşadı, ben açıkçası liverpool un maça asılmasını beklemiordum, cok aşırı derecede asıldılar ve rahat oynayan milan defansını geçmekte hiç zorlanmadılar, milanın aklı başında geldiğinde ise her şey için çok geçti artık

dudek, gıcık, şerefsiz ve de şebek olsa da feci derecede sinirini bozdu penaltıyı kullananların[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

muhtesem bir final

ayrıca gercekten dikkat edilmesi gerek bir konu var kupayı alan holiganlar deli gibi icip sokaklarımızda gezicek onun icin kapı pencere onlerini hava gecirmeyecek sekilde silikonlamanız her iki taraf icinde en hayırlısı :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

orası tam belli değil
lakin varsın oynasın çok da fifi, zaten başarılı olacağı varsa yine olur, yoksa da zaten daha iyi olur en azında hezimete uğramayız yine di mi? di.

ama bir takım insanların popo aralarına kına yakmaları bu durumla ilgili (şimdi paticikten bahsetmiyorum üstünüze alınmayın, genel olarak) çok ilginç.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...