jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dudek uzatmada mükemmel refleksiyle topu cıkarınca =) dedim direk gs vakası olacak taffarel de hatırlarsanız aynısını yapmıştı ki aldılar penaltılarda come on u redss!!!![signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 tarafsız olmanın dayanılmaz yavşaklığını yaşıyorum kim kazanırsa onu tutuyorum :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Güzel maçtı[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 helal valla liverpool'a merseyside's pride oldular cidden AC milanı hiç sevmezdim zaten :D ayrica : Fatih Terim'in hakını vermek lazim yorumcu olarak oyun okuma adina efsane olduğunu kanitladi sayesinde çok zevkli geçti YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!!![signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 dudek in penalti öncesi hareketleri penaltıyı atacak oyuncunun sinirini bozdu bariz :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 forza milan hala ama içime oturdu maç ya, ypaılmaz ki yani bu, açık ara favori iken verilmez ki maç, hem de bu şekilde ah ah[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Gerrard bence tek başına Milan ı yıktı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 fatih terim diyo "işin ilginç tarafı uzatmalarda devre olunca dinlenme yok direk başlıyo" hadi cnm hiç uzatmalara giden maç izlemedik :) dude şopar çıktı oda ayrı bi konu ne öle hoplayıp zıplıyo fln bende sinir oldum burda[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Zaugna_Khaldun valla üzülmekte haklısın da şu var , böyle büyük kupada 3-0 dan 3-3 yapan bi milan hak ettiğini de iddaa etmemeli sonuçta ( adamlar italyan defans ekolu olmasi lazim ya , stam , maldini , nesta , dida , burasi da 6 dakkada 3 gol yiyiyosa hak idda edemezler herhalde ) :D ...[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Dudek bir önceki yaşamında şebekmiş :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Şimdi de şebek, pek değişmemiş =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 rafael benitez neredeyse ağlıycak gözleri doldu adamın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Aylar önce söyledim liverpool alacak diye gözlerim doldu vallahi billahi :) .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben de olsam ağlardım sonra Hagi gibi elimle işaretler yapardım :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 ya hala hak ettiklerini iddia etmek mümkün değil, ancak milan ın 3-0 dan sonra derin bir rahatlama yaşadı, ben açıkçası liverpool un maça asılmasını beklemiordum, cok aşırı derecede asıldılar ve rahat oynayan milan defansını geçmekte hiç zorlanmadılar, milanın aklı başında geldiğinde ise her şey için çok geçti artık dudek, gıcık, şerefsiz ve de şebek olsa da feci derecede sinirini bozdu penaltıyı kullananların[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 fatih terim hala penaltı diyo, adam gibi gösterse televizyon bizde inancaz. [Bu mesaj forgiver tarafından 26 Mayıs 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Delanoresse, 26 Mayıs 2005 00:39 tarihinde demiş ki: cenabetligimi milana bulastirdigim icin tum milan taraftarindan ozur dilerim. haha pis cenabet :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 yazık oldu milana ama ben liverpool kazansın istiyodum valla :D maksat fenerbahce direk girmesin:P[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ben şimdi Everton'a ne olacak onu düşünüyorum, gidecek mi Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyecek mi ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kısacası super mactı :P[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 muhtesem bir final ayrıca gercekten dikkat edilmesi gerek bir konu var kupayı alan holiganlar deli gibi icip sokaklarımızda gezicek onun icin kapı pencere onlerini hava gecirmeyecek sekilde silikonlamanız her iki taraf icinde en hayırlısı :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 galatasaraylı arkadaşlar, muhtelif bölgelerinize kına yakmak için halen biraz erken, hatırlatayım da... liverpool'un kupaya daha yakın olduğunu söylemiştim bu arada, yanıltmadılar.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 neyse gidip soğuk bir duş alayım bari ben...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 simdi FB onelememi oynayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 orası tam belli değil lakin varsın oynasın çok da fifi, zaten başarılı olacağı varsa yine olur, yoksa da zaten daha iyi olur en azında hezimete uğramayız yine di mi? di. ama bir takım insanların popo aralarına kına yakmaları bu durumla ilgili (şimdi paticikten bahsetmiyorum üstünüze alınmayın, genel olarak) çok ilginç.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar